Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor İstanbul’da Kartalı Vurdu

Antalyaspor superliğin  30. haftasında İstanbulda Beşiktaş,ın konugu oldu     Hakan Ceylan, c f  mücadelede VAR Hakemi olarak görev alırken. Karşılaşmanın orta hakemi ise Burak Pakkan dı bence pek hata yapmadı gıbı ilgınc bir olay yasandı. Antalya muhtesem oynadıgı macda  istanbulda kara kartalı devırerek üç altın puan almayı becerdi. Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışının gerisinde kalan siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı son ıkı maçta Galatasaray ve Gaziantep  e yenilerek üçüncülük yarışında Trabzonspor'un gerisine düştü . Antalyaspor hemen hemen  sahaya tam kadro çıkarken Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısına   önemli isimlerden yoksun çıktı. Necip Uysal,   Arthur Masuaku,  Salih Uçan ve Tayfur Bingöl   ve elmusratı kadroda yoktu. Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor'da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın,kartalla anlasarak  yıllar sonra yeniden Tüpraş Stadı'na çıkacak. Maçta antalyanın  golleri Bünyamin Balcı ve   penaltıdan Adam Buksa'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise     Ernest Muçi kaydettı. Maca hızlı gıren taraf konuk ekıp oldu Antalyaspor'da Bünyamin, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Antalyaspor, deplasmanda   öne geçen akrep oldu.. Antalyaspor farkı ıkı'ye çıkardı! Antalyspor'da Buksa'nın penaltı golüyle deplasman ekibi, Beşiktaş karşısında durumu iki farka getirdi İkıncı yarı Beşiktaş'ta Rashica, sağ kanattan topu getirdi. Ceza sahasındaki Muci'ye doğru yerden pasını gönderdi. Muci, gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Beşiktaş, daha  14. saniyesinde golü buldu Besıktas farkı bire ındırdı . Maçın en ilgınç anı uzatma  dakikalarında köşe vuruşunda ileri çıkan kaleci Mert Günok kafayı vurdu ve top Naldo'dan sekti. VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Burak Pakkan, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Rashica topa vururken dengesini kaybedip 2 kere dokununca ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Antalyaspor deplasmanda kazanan taraf oldu.
Ekleme Tarihi: 17 Mart 2024 - Pazar

Antalyaspor İstanbul’da Kartalı Vurdu

Antalyaspor superliğin  30. haftasında İstanbulda Beşiktaş,ın konugu oldu     Hakan Ceylan, c f  mücadelede VAR Hakemi olarak görev alırken. Karşılaşmanın orta hakemi ise Burak Pakkan dı bence pek hata yapmadı gıbı ilgınc bir olay yasandı.

Antalya muhtesem oynadıgı macda  istanbulda kara kartalı devırerek üç altın puan almayı becerdi.

Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışının gerisinde kalan siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı son ıkı maçta Galatasaray ve Gaziantep  e yenilerek üçüncülük yarışında Trabzonspor'un gerisine düştü .

Antalyaspor hemen hemen  sahaya tam kadro çıkarken Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısına   önemli isimlerden yoksun çıktı.

Necip Uysal,   Arthur Masuaku,  Salih Uçan ve Tayfur Bingöl   ve elmusratı kadroda yoktu.

Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor'da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın,kartalla anlasarak  yıllar sonra yeniden Tüpraş Stadı'na çıkacak.

Maçta antalyanın  golleri Bünyamin Balcı ve   penaltıdan Adam Buksa'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise     Ernest Muçi kaydettı.

Maca hızlı gıren taraf konuk ekıp oldu Antalyaspor'da Bünyamin, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Antalyaspor, deplasmanda   öne geçen akrep oldu..

Antalyaspor farkı ıkı'ye çıkardı! Antalyspor'da Buksa'nın penaltı golüyle deplasman ekibi, Beşiktaş karşısında durumu iki farka getirdi

İkıncı yarı Beşiktaş'ta Rashica, sağ kanattan topu getirdi. Ceza sahasındaki Muci'ye doğru yerden pasını gönderdi. Muci, gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Beşiktaş, daha  14. saniyesinde golü buldu Besıktas farkı bire ındırdı .

Maçın en ilgınç anı uzatma  dakikalarında köşe vuruşunda ileri çıkan kaleci Mert Günok kafayı vurdu ve top Naldo'dan sekti. VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Burak Pakkan, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Rashica topa vururken dengesini kaybedip 2 kere dokununca ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

Antalyaspor deplasmanda kazanan taraf oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.