Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Son Dakikada Güldü

Akrep Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde İstanbullu Ümraniyespor ile karşılaştı. Antalya Stadı'nda oynanan bol gollü düelloyu Antalyaspor, kazandı Corendon Airlines Park Antalya stadyumundakı müsabakayı yeni hakemlerimizden Direnç Tonusluoğlu, Mustafa Sönmez ve Deniz Caner Özaral yönetti bence iyide maç yönetti diyebilirim. Antalyaspor için kader maçıydı bu üç puan alınmalı yoksa ileride telefısı olmayan sonuçlar çıkabilirdi. Ümranıye içinde öyleydı bir kurtuluş için umut maçıydı ama şanslı olan Akrep dı son dakıkada olsa üç puanı cebine koyup rahat nefes aldı. . Antalyaspor sahaya yeni kelecimiz Leite,le başladı  Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak yerine  Amar , Güray Vural, Erdal Rakip son dakikalarda yerine  Fredy , Larsson, Doğukan Sinik sonra  Ndao , Fernando, Sinan Gümüş ikinci yarı yerine  Ufuk Akyol , Nakajima  ve  Admir Mehmedi sahada görev yapan oyuncularımızdı. Ümraniyespor da dikkat çeken ler    Popov, Sackey, Epureanu,   Mrsic , Geraldo , Gheorghe ve Umut Nayir Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son altı maçtan galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibinin üç puan hasretine uzatma dakikalarında bulduğu golle son verdi. Maça iyi başlayan  Antalyaspor  oldu hemen gole de yaklaştı. Veysel Sarı'nın uzun pasına hareketlenerek kaleci ile karşı karşıya kalan Doğukan Sinik'in aşırtma vuruşunda, kaleci Orkun Özdemir topu iki hamlede kontrol etti. Bir atak yapan Ümraniyespor öne geçti. Kartal Kayra Yılmaz'ın sağ kanattan kullandığı kornerde, ceza alanı içinde iyi yükselen Umut Nayir'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlarla buluştu Antalyaspor çok geçmeden  eşitliği yakaladı. Doğukan Sinik'in ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Larsson'un yerden sert vuruşunda top, kalecinin solundan ağlara gitti oyuna denge geldi. Muhteşem bir oyun çıkrmaya başladığı dakıkalarda gol geldi  Antalyaspor öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Güray Vural, attığı golle takımını öne geçirdi. Daha sonra  Antalyaspor çok  çok  gollere yaklaştı ama beçeremedi atamyana atarlar misalı   konuk ekip eşitliği yakaladı. Orta sahadan atılan ara pasa hareketlenerek sol çaprazdan ceza sahasına giren Onur Ayık'ın sert şutunda, meşin yuvarlak kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gitti eşitlık sağlandı. Antalyaspor son dalsaniyelere kadar baskı yaptı sonradan oyuna giren Fredi,Larsson'un ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Fredy'in sert şutunda, meşin yuvarlak kalecinin sağından filelerle buluştu Antalya taraftarı Bayram bu yaptı. Haftalar sonra Akrep rahat bir nefes aldı kutlarım nurı şahin ve örgencilerini.
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2023 - Pazar

Antalyaspor Son Dakikada Güldü

Akrep Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde İstanbullu Ümraniyespor ile karşılaştı.

Antalya Stadı'nda oynanan bol gollü düelloyu Antalyaspor, kazandı

Corendon Airlines Park Antalya stadyumundakı müsabakayı yeni hakemlerimizden Direnç Tonusluoğlu, Mustafa Sönmez ve Deniz Caner Özaral yönetti bence iyide maç yönetti diyebilirim.

Antalyaspor için kader maçıydı bu üç puan alınmalı yoksa ileride telefısı olmayan sonuçlar çıkabilirdi. Ümranıye içinde öyleydı bir kurtuluş için umut maçıydı ama şanslı olan Akrep dı son dakıkada olsa üç puanı cebine koyup rahat nefes aldı. .

Antalyaspor sahaya yeni kelecimiz Leite,le başladı  Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak yerine  Amar , Güray Vural, Erdal Rakip son dakikalarda yerine  Fredy , Larsson, Doğukan Sinik sonra  Ndao , Fernando, Sinan Gümüş ikinci yarı yerine  Ufuk Akyol , Nakajima  ve  Admir Mehmedi sahada görev yapan oyuncularımızdı.

Ümraniyespor da dikkat çeken ler    Popov, Sackey, Epureanu,   Mrsic , Geraldo , Gheorghe ve Umut Nayir

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son altı maçtan galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibinin üç puan hasretine uzatma dakikalarında bulduğu golle son verdi.

Maça iyi başlayan  Antalyaspor  oldu hemen gole de yaklaştı. Veysel Sarı'nın uzun pasına hareketlenerek kaleci ile karşı karşıya kalan Doğukan Sinik'in aşırtma vuruşunda, kaleci Orkun Özdemir topu iki hamlede kontrol etti.

Bir atak yapan Ümraniyespor öne geçti. Kartal Kayra Yılmaz'ın sağ kanattan kullandığı kornerde, ceza alanı içinde iyi yükselen Umut Nayir'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlarla buluştu

Antalyaspor çok geçmeden  eşitliği yakaladı. Doğukan Sinik'in ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Larsson'un yerden sert vuruşunda top, kalecinin solundan ağlara gitti oyuna denge geldi.

Muhteşem bir oyun çıkrmaya başladığı dakıkalarda gol geldi  Antalyaspor öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Güray Vural, attığı golle takımını öne geçirdi.

Daha sonra  Antalyaspor çok  çok  gollere yaklaştı ama beçeremedi atamyana atarlar misalı   konuk ekip eşitliği yakaladı. Orta sahadan atılan ara pasa hareketlenerek sol çaprazdan ceza sahasına giren Onur Ayık'ın sert şutunda, meşin yuvarlak kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gitti eşitlık sağlandı.

Antalyaspor son dalsaniyelere kadar baskı yaptı sonradan oyuna giren Fredi,Larsson'un ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Fredy'in sert şutunda, meşin yuvarlak kalecinin sağından filelerle buluştu Antalya taraftarı Bayram bu yaptı.

Haftalar sonra Akrep rahat bir nefes aldı kutlarım nurı şahin ve örgencilerini.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.