Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Ve Alanyaspor 3 Er Puan Aldı

Antalyaspor evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşti. Ligin altindan kurtulmak için mucadele eden Gaziantep puan yada puanlar için geldi Akrep de üç puanı alıp üstlerde rahat bir nefes almak istiyordu. Muhteşem ve sıcak bir havada 40000ltyraftain karşısında üç puanı alıp cebine koyan taraf ev sahibi Antalyaspor oldu. Antalyaspor sahaya kalede Leite, Güral, Bahadır, Veysel, Bünyamin, Kaluzinski, Ufuk, Saric, Van de Streek, Larsson ve Buksa ile çıkarak başladı. Gaziantebde Nkoulou, Djilabodji, Lazar, Maxim, Gradel ve  Draguş iyi  oynadı ve tehlikeli pozısyonlar  yarattı ama sonu yoktu. Antalyaspor, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda idi en son  Sivasspor'u  mağlup eden Akdeniz ekibi, sonraki 5 maçta sadece 2 puan alabildi. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, son olarak Galatasaray'a deplasmanda  u oldu. Antalyaspor, lig tarihinde iç sahada en yüksek beraberlik oranına sahip olduğu sezonu yaşıyor. Antalya temsilcisi, iç sahada 7 kez berabere kalarak, Atakaş Hatayspor ve  Sivasspor ile birlikte iç sahada en fazla berabere kalan takım olarak dikkat çekiyor. Süper, İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta Antalyaspor'un 6, Gaziantep Futbol Kulübünün ise 4 galibiyet akmış. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönettı ve pek hata yapmadı. İyi başlayan  akrep oldu  Larsson’un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Veysel Sarı’nın kafa vuruşunda top kalecide kaldı. İlk yarının sonlarina doğru gol geldi  Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan altıpasa yaptığı ortada Larsson’nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Başka gol olmayınca  Antalya sevinen taraf oldu. Antalya sporu ve  Trabzonu 3 golle geçen Alanya sporu kutlarım.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2024 - Salı

Antalyaspor Ve Alanyaspor 3 Er Puan Aldı

Antalyaspor evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşti.

Ligin altindan kurtulmak için mucadele eden Gaziantep puan yada puanlar için geldi Akrep de üç puanı alıp üstlerde rahat bir nefes almak istiyordu.

Muhteşem ve sıcak bir havada 40000ltyraftain karşısında üç puanı alıp cebine koyan taraf ev sahibi Antalyaspor oldu.

Antalyaspor sahaya kalede Leite, Güral, Bahadır, Veysel, Bünyamin, Kaluzinski, Ufuk, Saric, Van de Streek, Larsson ve Buksa ile çıkarak başladı.

Gaziantebde Nkoulou, Djilabodji, Lazar, Maxim, Gradel ve  Draguş iyi  oynadı ve tehlikeli pozısyonlar  yarattı ama sonu yoktu.

Antalyaspor, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda idi en son  Sivasspor'u  mağlup eden Akdeniz ekibi, sonraki 5 maçta sadece 2 puan alabildi. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, son olarak Galatasaray'a deplasmanda  u oldu.

Antalyaspor, lig tarihinde iç sahada en yüksek beraberlik oranına sahip olduğu sezonu yaşıyor. Antalya temsilcisi, iç sahada 7 kez berabere kalarak, Atakaş Hatayspor ve  Sivasspor ile birlikte iç sahada en fazla berabere kalan takım olarak dikkat çekiyor.

Süper,

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta Antalyaspor'un 6, Gaziantep Futbol Kulübünün ise 4 galibiyet akmış.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönettı ve pek hata yapmadı.

İyi başlayan  akrep oldu  Larsson’un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Veysel Sarı’nın kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

İlk yarının sonlarina doğru gol geldi  Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan altıpasa yaptığı ortada Larsson’nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Başka gol olmayınca  Antalya sevinen taraf oldu.

Antalya sporu ve  Trabzonu 3 golle geçen Alanya sporu kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.