Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Kanarya Antalyadan Uçtu Gitti

Antalya spor Süper Lig'in 24. haftasında   Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda  zorlu mücadeleyi Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'nin golleriyle    kazandı ama  maçı kazanan tecrübeydı Akrep muhteşem oynadı öne de geçerdi ama kanarya üç puanı  aldı cebıne koydu. Deplasmanda oynadığı son 6 maçı kazanan Fenerbahçe'de yeni transfer Çağlar Söyüncü, maça ilk kez çıktı. Ev sahibi  Antalyaspor'un ise evindeki sekiz maçlık yenilmezlik serisi bu maçla son buldu. Sergen Yalçın, Akdeniz ekibinin başındaki ilk mağlubiyetini Fenerbahçe karşısında aldı. Fenerbahcede  Luan Peres, Fred, Becao, İrfan Can Eğribayat   ve Milli takımda olan  Bright Osayi-Samuelyoktu Antalyasporda Ufuk Akyol  ve  Cezalı  olan Kağan Arıcan yoktu . Antalyaspor sahaya Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Larsson Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi ve A.Buksa ile çıktı. Kanaryada  Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Tadic, Cengiz ve Dzeko ile görev aldı Antalyaspor evinde yaklasık  Fenerbahçe'yi sekız  senedir mağlup edemiyor. Hatırladıgım kadarıyla 2016 yılında oynanan maçta kırmızı-beyazlılar Yekta Kurtuluş'un tek  golü ile sahadan galip ayrılmıştı. Maça iyi baslayan  Antalyaspor  oldu ve hemen gole yaklaştı. Sam Larsson'un ceza sahası dışından şutunda top Fenerbahçeli savunma oyuncularına çarptıktan sonra penaltı noktasına yakın bölgedeki Bytyqi'nin önünde kaldı. Bytyqi'nin yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti. Saric'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Güray'ın sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta gitti. Fenerbahçe devre biterken öne geçti. Tadic'in ortasında Antalyasporlu defans oyuncularının uzaklaştırmak istediği top İsmail Yüksek'in önünde kaldı. İsmail Yüksek'in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Cengiz Ünder'in plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ama gol muhteşemdı klasık Cengiz golu idi. Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Cengiz Ünder'in aşırtma vuruşunda kaleci Helton Leite bugun harıka oynadı çok gol pozısyonuda kurtardı  . Cengiz Ünder'inde muhteşem oynadıgını soyleyebilirim Antalyaspor'da  ıkıncı yarı nerdeyse tek kale oynadı diyebilirim çok pozısyon bulduk ama gol bulamadık. Akrep Jakub Kaluzinski'nin vuruşunda kaleci Livakovic gole izin vermedi. Son dakıkalarda Antalyaspor, beraberlik golüne çok ca yaklaştı ama olmadı son süzude uzatmalarda Fenerbahçe Mitch Batshuayi'nin golüyle farkı ikiye çıktı musabakada böyle bitti..
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2024 - Cumartesi

Kanarya Antalyadan Uçtu Gitti

Antalya spor Süper Lig'in 24. haftasında   Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda  zorlu mücadeleyi Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'nin golleriyle    kazandı ama  maçı kazanan tecrübeydı Akrep muhteşem oynadı öne de geçerdi ama kanarya üç puanı  aldı cebıne koydu.

Deplasmanda oynadığı son 6 maçı kazanan Fenerbahçe'de yeni transfer Çağlar Söyüncü, maça ilk kez çıktı. Ev sahibi  Antalyaspor'un ise evindeki sekiz maçlık yenilmezlik serisi bu maçla son buldu. Sergen Yalçın, Akdeniz ekibinin başındaki ilk mağlubiyetini Fenerbahçe karşısında aldı.

Fenerbahcede  Luan Peres, Fred, Becao, İrfan Can Eğribayat   ve Milli takımda olan  Bright Osayi-Samuelyoktu

Antalyasporda Ufuk Akyol  ve  Cezalı  olan Kağan Arıcan yoktu .

Antalyaspor sahaya Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Larsson Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi ve A.Buksa ile çıktı.

Kanaryada  Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Tadic, Cengiz ve Dzeko ile görev aldı

Antalyaspor evinde yaklasık  Fenerbahçe'yi sekız  senedir mağlup edemiyor. Hatırladıgım kadarıyla 2016 yılında oynanan maçta kırmızı-beyazlılar Yekta Kurtuluş'un tek  golü ile sahadan galip ayrılmıştı.

Maça iyi baslayan  Antalyaspor  oldu ve hemen gole yaklaştı. Sam Larsson'un ceza sahası dışından şutunda top Fenerbahçeli savunma oyuncularına çarptıktan sonra penaltı noktasına yakın bölgedeki Bytyqi'nin önünde kaldı. Bytyqi'nin yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

Saric'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Güray'ın sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta gitti.

Fenerbahçe devre biterken öne geçti. Tadic'in ortasında Antalyasporlu defans oyuncularının uzaklaştırmak istediği top İsmail Yüksek'in önünde kaldı. İsmail Yüksek'in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Cengiz Ünder'in plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ama gol muhteşemdı klasık Cengiz golu idi.

Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Cengiz Ünder'in aşırtma vuruşunda kaleci Helton Leite bugun harıka oynadı çok gol pozısyonuda kurtardı  .

Cengiz Ünder'inde muhteşem oynadıgını soyleyebilirim

Antalyaspor'da  ıkıncı yarı nerdeyse tek kale oynadı diyebilirim çok pozısyon bulduk ama gol bulamadık.

Akrep Jakub Kaluzinski'nin vuruşunda kaleci Livakovic gole izin vermedi.

Son dakıkalarda Antalyaspor, beraberlik golüne çok ca yaklaştı ama olmadı son süzude uzatmalarda Fenerbahçe Mitch Batshuayi'nin golüyle farkı ikiye çıktı musabakada böyle bitti..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.