Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Ülke Gündemi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 27.06.2023 - 16:22, Güncelleme: 27.06.2023 - 16:22 3975+ kez okundu.
 

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Engin Boğazları, Derin Vadilerin İki Yakasını Köprülerle Kavuşturuyorsak, Sizler De Gönüllere Uzanan Köprüler Kurun
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Engin Boğazları, Derin Vadilerin İki Yakasını Köprülerle Kavuşturuyorsak, Sizler De Gönüllere Uzanan Köprüler Kurun Kurban Bayramı münasebetiyle tüm vatandaşların bayramını kutlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bayramlar vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayramlaşmak kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz nasıl engin boğazların, derin vadilerin, yalçın kayaların iki yakasını köprülerle birbirine kavuşturuyorsak, bayramlarımızda da sizlerin gayret ve özverisiyle gönüllerden gönüllere uzanan köprüler kurulsun” dedi. Bayramların aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlar olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, “Milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlaşmak kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bu mukaddes günler vesilesiyle, annelerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi ziyaret etmeyi unutmayalım. Hastalarımızın, yetimlerin, öksüzlerin, şehit çocukları ve yakınlarının yanında olarak onların da gönüllerini almayı ihmal etmeyelim” diye konuştu. İHTİYAC SAHİPLERİYLE PAYLAŞALIM Bakan Uraloğlu, “Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara yardım elimizi uzatalım. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz nasıl engin boğazların, derin vadilerin, yalçın kayaların iki yakasını köprülerle birbirine kavuşturuyorsak, bayramlarımızda da sizlerin gayret ve özverisiyle gönüllerden gönüllere uzanan köprüler kurulsun. Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara yardım elimizi uzatalım. Bakanlık olarak biz zaten, “Yol medeniyettir” bilinciyle, “Ulaşamadığın yer senin değildir” düsturuyla ülkemizin her noktasını ulaşılır ve erişilir kılmaya devam edeceğiz” dedi. Bakan Uraloğlu, “Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Engin Boğazları, Derin Vadilerin İki Yakasını Köprülerle Kavuşturuyorsak, Sizler De Gönüllere Uzanan Köprüler Kurun

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Engin Boğazları, Derin Vadilerin İki Yakasını Köprülerle Kavuşturuyorsak, Sizler De Gönüllere Uzanan Köprüler Kurun

Kurban Bayramı münasebetiyle tüm vatandaşların bayramını kutlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bayramlar vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayramlaşmak kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz nasıl engin boğazların, derin vadilerin, yalçın kayaların iki yakasını köprülerle birbirine kavuşturuyorsak, bayramlarımızda da sizlerin gayret ve özverisiyle gönüllerden gönüllere uzanan köprüler kurulsun” dedi.

Bayramların aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlar olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, “Milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlaşmak kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bu mukaddes günler vesilesiyle, annelerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi ziyaret etmeyi unutmayalım. Hastalarımızın, yetimlerin, öksüzlerin, şehit çocukları ve yakınlarının yanında olarak onların da gönüllerini almayı ihmal etmeyelim” diye konuştu.

İHTİYAC SAHİPLERİYLE PAYLAŞALIM

Bakan Uraloğlu, “Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara yardım elimizi uzatalım. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz nasıl engin boğazların, derin vadilerin, yalçın kayaların iki yakasını köprülerle birbirine kavuşturuyorsak, bayramlarımızda da sizlerin gayret ve özverisiyle gönüllerden gönüllere uzanan köprüler kurulsun. Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara yardım elimizi uzatalım. Bakanlık olarak biz zaten, “Yol medeniyettir” bilinciyle, “Ulaşamadığın yer senin değildir” düsturuyla ülkemizin her noktasını ulaşılır ve erişilir kılmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Uraloğlu, “Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.