Vedat Taşkıran Kepez Belediye Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Politika 14.01.2019 - 01:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2317+ kez okundu.
 

Vedat Taşkıran Kepez Belediye Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Antalya Anavatan Partisi İl Teşkilat Başkanı Vedat Taşkıran Kepez’den Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
Vedat Taşkıran Kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada ‘Kepez de değişimin şart olduğunu Kepeze hizmet aşkıyla bu göreve talip olduğunu ilerde açıklayacağı projelerle bu yarışta var olduğunu beyan etti. Uzun yıllardır Kepezde işletmecilik yapan Vedat Taşkıran’ın bugün düzenlemiş olduğu kahvaltıda yalnız bırakmayan Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ali Karnap, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Filiz Korkmaz, Anavatan Partisi Korkuteli ilçe başkanı Ömür Babacan, Anavatan Partisi Serik ilçe Başkanı Onur Aygündüz, Ayanoğlu mahalle Muhtarı Ahmet İltemir ve birçok Kepezli destek verdi.
Antalya Anavatan Partisi İl Teşkilat Başkanı Vedat Taşkıran Kepez’den Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Vedat Taşkıran Kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada ‘Kepez de değişimin şart olduğunu Kepeze hizmet aşkıyla bu göreve talip olduğunu ilerde açıklayacağı projelerle bu yarışta var olduğunu beyan etti.

Uzun yıllardır Kepezde işletmecilik yapan Vedat Taşkıran’ın bugün düzenlemiş olduğu kahvaltıda yalnız bırakmayan Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ali Karnap, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Filiz Korkmaz, Anavatan Partisi Korkuteli ilçe başkanı Ömür Babacan, Anavatan Partisi Serik ilçe Başkanı Onur Aygündüz, Ayanoğlu mahalle Muhtarı Ahmet İltemir ve birçok Kepezli destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.