Geyikçi’den Komşu Ziyaretleri

Politika 01.03.2019 - 23:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2425+ kez okundu.
 

Geyikçi’den Komşu Ziyaretleri

Finike’de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, dün gerçekleştirdiği komşu ilçe ziyaretlerinde, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanları başta olmak üzere çalışanlarla bir araya geldi. Çoğu zaman yan yana olmanın avantajlarını kullanarak hem ticaret hem de sosyal yaşamda her zaman birlikte hareket eden Finike ve Kumluca ilçeleri, bu kez Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi’nin ziyaretiyle, bir kez daha komşuluk kavramını pekiştirdi. Kumluca’da bulunan sanayı sitesinde ticari yaşamlarına devam eden Finikeli esnafları ziyaret eden Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar’ı da ziyaret ederek çalışanlarla da bir araya geldi. KUMLUCA’DA FİNİKELİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ Kalabalık bir ekiple ziyaretlerini gerçekleştiren Geyikçi, "Komşu ilçemiz Kumluca'da birçok iş yeri sahibi ve çalışan hemşerilerimiz var. Bizde bugün arkadaşlarımızla, ekmeklerini buradan kazanan arkadaşlarımızı ziyaret ederek merhaba deme fırsatı bulduk. KUTSO sadece  Kumluca için değil, batı Antalya için çok büyük bir şans. Bizlerde bunun farkındayız ve ikili ilişkilerimizi her zaman daha sıkı ve iyi tutmaya çalışacağız. Buradaki iş yeri sahibi ve çalışan hemşerilerimizin sorunları da bizim için çok önemli ve bununla ilgili sayın Selçuk Çınar'la kısa görüşmemiz oldu. Daha sonra sanayi esnafımızın yanlarına uğradık. Bizleri karşılamaları çok güzeldi. Finike'mizi geliştirmek ve büyütmek için tüm vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Herkesin düşüncesi ve fikri bizim için çok önemli buna önem verdiğimiz için, Kumluca'da ekmek paralarını kazanan kardeşlerimizi ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Buradaki esnaflarımız yalnız olmadıklarını hmiş oldular. Kendilerine bizleri güler yüzle karşıladıkları için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Finike’de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, dün gerçekleştirdiği komşu ilçe ziyaretlerinde, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanları başta olmak üzere çalışanlarla bir araya geldi.

Çoğu zaman yan yana olmanın avantajlarını kullanarak hem ticaret hem de sosyal yaşamda her zaman birlikte hareket eden Finike ve Kumluca ilçeleri, bu kez Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi’nin ziyaretiyle, bir kez daha komşuluk kavramını pekiştirdi. Kumluca’da bulunan sanayı sitesinde ticari yaşamlarına devam eden Finikeli esnafları ziyaret eden Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar’ı da ziyaret ederek çalışanlarla da bir araya geldi.

KUMLUCA’DA FİNİKELİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Kalabalık bir ekiple ziyaretlerini gerçekleştiren Geyikçi, "Komşu ilçemiz Kumluca'da birçok iş yeri sahibi ve çalışan hemşerilerimiz var. Bizde bugün arkadaşlarımızla, ekmeklerini buradan kazanan arkadaşlarımızı ziyaret ederek merhaba deme fırsatı bulduk. KUTSO sadece  Kumluca için değil, batı Antalya için çok büyük bir şans. Bizlerde bunun farkındayız ve ikili ilişkilerimizi her zaman daha sıkı ve iyi tutmaya çalışacağız. Buradaki iş yeri sahibi ve çalışan hemşerilerimizin sorunları da bizim için çok önemli ve bununla ilgili sayın Selçuk Çınar'la kısa görüşmemiz oldu. Daha sonra sanayi esnafımızın yanlarına uğradık. Bizleri karşılamaları çok güzeldi. Finike'mizi geliştirmek ve büyütmek için tüm vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Herkesin düşüncesi ve fikri bizim için çok önemli buna önem verdiğimiz için, Kumluca'da ekmek paralarını kazanan kardeşlerimizi ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Buradaki esnaflarımız yalnız olmadıklarını hmiş oldular. Kendilerine bizleri güler yüzle karşıladıkları için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.