15 Temmuz Derneği Dualarla Açıldı

Asayiş 19.03.2019 - 19:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2454+ kez okundu.
 

15 Temmuz Derneği Dualarla Açıldı

15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, (ASSİM) yeni binasında dualarla açıldı.
Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’ndeki (ASSİM) yeni binasına taşınan 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği büyük bir katılımla açıldı. Açılışa 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Meltem Kılınç’ın yanı sıra: Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, SGK Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, STK Başkanları ve dernek üyeleri katıldı. Şehit Babası Zeki Kılınç, “Bundan 2,5 yıl önce valimizle istişare edip, 15 Temmuz Şehitler Derneği kurulmasına karar verdik. Sonra eşimle birlikte bunun da adımlarını attık. Hangi görüşte olursak olalım al sancağın altında bir ve beraber olarak burada bulunuyoruz. Bugün Eşim vasıtasıyla kurmuş olduğum bu dernek ile şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bizler vatansız yaşayabiliriz ama vatansız asla” şeklinde konuştu. Açılışta konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, “Hep beraber millet olarak hiç arzu etmediğimiz çok sıkıntılı dönemler geçirebiliyoruz. Nasıl ki bayramlarda beraber olduğumuz iyi günlerimiz var ise beraber olup kenetlendiğimiz iyi günlerimizde var. 15 Temmuz bu günlerin en talihsizlerinden. Milletin demokrasisi, milli iradesi ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Biz böylesine zor zamanlarda beraber olmasını bilen bir milletiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Bir daha böyle uğursuz günler yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi. Son olarak Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu konuşmasında “18 Mart’ın kutlanışında ve acıların yâd edilişinin 104. yılında çok değerli Meltem annemizin önderliğinde açılan bu derneğin çok güzel şeyler yapmasını, şehitlerimiz kalbimizde yaşarken onların anılarını bir kez daha bizlere yaşatmalarını umuyorum. Bu acıları bir kez daha Tanrı bize göstermesin.” İfadesini kullandı. Program toplu resim çekimleriyle sona erdi.
15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, (ASSİM) yeni binasında dualarla açıldı.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’ndeki (ASSİM) yeni binasına taşınan 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği büyük bir katılımla açıldı.

Açılışa 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Meltem Kılınç’ın yanı sıra: Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, SGK Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, STK Başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Şehit Babası Zeki Kılınç, “Bundan 2,5 yıl önce valimizle istişare edip, 15 Temmuz Şehitler Derneği kurulmasına karar verdik. Sonra eşimle birlikte bunun da adımlarını attık. Hangi görüşte olursak olalım al sancağın altında bir ve beraber olarak burada bulunuyoruz. Bugün Eşim vasıtasıyla kurmuş olduğum bu dernek ile şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bizler vatansız yaşayabiliriz ama vatansız asla” şeklinde konuştu.

Açılışta konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, “Hep beraber millet olarak hiç arzu etmediğimiz çok sıkıntılı dönemler geçirebiliyoruz. Nasıl ki bayramlarda beraber olduğumuz iyi günlerimiz var ise beraber olup kenetlendiğimiz iyi günlerimizde var. 15 Temmuz bu günlerin en talihsizlerinden. Milletin demokrasisi, milli iradesi ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Biz böylesine zor zamanlarda beraber olmasını bilen bir milletiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Bir daha böyle uğursuz günler yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Son olarak Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu konuşmasında “18 Mart’ın kutlanışında ve acıların yâd edilişinin 104. yılında çok değerli Meltem annemizin önderliğinde açılan bu derneğin çok güzel şeyler yapmasını, şehitlerimiz kalbimizde yaşarken onların anılarını bir kez daha bizlere yaşatmalarını umuyorum. Bu acıları bir kez daha Tanrı bize göstermesin.” İfadesini kullandı.

Program toplu resim çekimleriyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.