Konyaaltı’nda 7’den 70’e Gıda Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Asayiş 02.04.2019 - 22:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2624+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda 7’den 70’e Gıda Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Konyaaltı ilçemizdeki çeşitli okullarımızda 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında öğrencilerimizin gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgilenmelerini sağlamak amacı ile kreş öğrencileri, 3. 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerine “Güvenilir Gıda ve Hijyen” konulu eğitimlerimiz ve ayrıca Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhane çalışanlarına yönelik “Güvenilir Gıda ve Hijyen” konulu eğitimler yapılmaya devam ediyor. Yılbaşından bu yana 1150 kişinin katıldığı seminerde Güvenilir Gıda ve Hijyen Gereksinimleri hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

Konyaaltı ilçemizdeki çeşitli okullarımızda 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında öğrencilerimizin gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgilenmelerini sağlamak amacı ile kreş öğrencileri, 3. 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerine “Güvenilir Gıda ve Hijyen” konulu eğitimlerimiz ve ayrıca Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhane çalışanlarına yönelik “Güvenilir Gıda ve Hijyen” konulu eğitimler yapılmaya devam ediyor.

Yılbaşından bu yana 1150 kişinin katıldığı seminerde Güvenilir Gıda ve Hijyen Gereksinimleri hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.