İş Dünyasından Başkan Uysal’a Ziyaret

Gündem 18.04.2019 - 23:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1817+ kez okundu.
 

İş Dünyasından Başkan Uysal’a Ziyaret

Antalya’da iş dünyasının temsilcileri Muratpaşa’da yüzde 65’lik rekor bir oyla yeniden belediye başkanlığına seçilen Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ederek seçim başarısı dolayısıyla kutladı.   Muratpaşa’da 2014 yerel seçimlerine göre oyunu yüzde 18.35 arttırarak birden fazla dönem aday olan belediye başkanları arasında en başarılılar listesinin en üst sırada yer alan Başkan Uysal’ı tebrik ve kutlama ziyaretleri devam ediyor.   Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır da ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çandır, Başkan Uysal’a yeni döneminde başarı dileklerini iletti.

Antalya’da iş dünyasının temsilcileri Muratpaşa’da yüzde 65’lik rekor bir oyla yeniden belediye başkanlığına seçilen Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ederek seçim başarısı dolayısıyla kutladı.  

Muratpaşa’da 2014 yerel seçimlerine göre oyunu yüzde 18.35 arttırarak birden fazla dönem aday olan belediye başkanları arasında en başarılılar listesinin en üst sırada yer alan Başkan Uysal’ı tebrik ve kutlama ziyaretleri devam ediyor. 

 Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır da ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çandır, Başkan Uysal’a yeni döneminde başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.