Şahin’e Kaymakam Ve Başsavcılardan Ziyaret

Gündem 18.04.2019 - 23:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2286+ kez okundu.
 

Şahin’e Kaymakam Ve Başsavcılardan Ziyaret

Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Aksu Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek yeni dönem için Başkan Şahin’e başarılar diledi. Belediye Başkanı Halil Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Alınan seçim sonuçlarının ilçemize, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.    BAŞSAVCILARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Manavgat Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Manavgat Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Ersoy ve Serik Başsavcısı İsmet Çınar’ı da makamında ağırlayan Başkan Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Aksu Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek yeni dönem için Başkan Şahin’e başarılar diledi. Belediye Başkanı Halil Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Alınan seçim sonuçlarının ilçemize, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.  

 BAŞSAVCILARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manavgat Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Manavgat Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Ersoy ve Serik Başsavcısı İsmet Çınar’ı da makamında ağırlayan Başkan Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.