Konyaaltı İlkokulu Öğrencileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ı Ziyaret Ettiler

Asayiş 23.04.2019 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3167+ kez okundu.
 

Konyaaltı İlkokulu Öğrencileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ı Ziyaret Ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında Konyaaltı İlkokulu Öğrencileri İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat Ulucan’ı Ziyaret Ettiler
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ve okul müdürü Afşin Ülker İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat Ulucan’ı makamında ziyaret ettiler. Çocuk Şube Müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleşen ziyaret esnasında Emniyet Müdürümüz Mehmet Murat Ulucan tarafından öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlanmış ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Öğrenciler ve okul idaresi de ziyaret anısına Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ‘a çiçek takdim etmişlerdir.. Ziyaretin sonunda öğrenciler polis arabaları ve motosikletlerine bindirilmiş ve personellerimizle fotoğraf çektirmişlerdir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında Konyaaltı İlkokulu Öğrencileri İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat Ulucan’ı Ziyaret Ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ve okul müdürü Afşin Ülker İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat Ulucan’ı makamında ziyaret ettiler.

Çocuk Şube Müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleşen ziyaret esnasında Emniyet Müdürümüz Mehmet Murat Ulucan tarafından öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlanmış ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Öğrenciler ve okul idaresi de ziyaret anısına Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ‘a çiçek takdim etmişlerdir..

Ziyaretin sonunda öğrenciler polis arabaları ve motosikletlerine bindirilmiş ve personellerimizle fotoğraf çektirmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.