23 Nisan Coşkusu Özdilekpark Antalya’ da Yaşandı

Asayiş 24.04.2019 - 18:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2907+ kez okundu.
 

23 Nisan Coşkusu Özdilekpark Antalya’ da Yaşandı

ÖzdilekPark Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ ında çocuklara bayramın çoşkusunu doyasıya yaşattı.
20 – 21 – 22 ve 23 Nisan tarihlerinde düzenlenen Çocuk Köyü etkinliğinde çocuklar birbirinden farklı meslekleri tanıyıp, eğlenceli aktivitelere katıldılar. Ayrıca Çocuk Sahnesi etkinliğinde sihirbaz gösterisi, pandomim gösterisi ve jonglör ile eğlenen çocuklar bu gösterilerin hemen sonrasında düzenlenen eğlenceli yarışmalarda kendilerini izleyenlere becerilerini sergilediler.  Tüm bu etkinliklerin yanı sıra 23 Nisan günü düzenlenen kortej etkinliğine büyük, küçük tüm misafirler katıldı ve şarkılar hep bir ağızdan söylendi. 23 Nisan çoşkusu ÖzdilekPark Antalya’ da doyasıya yaşandı. ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.
ÖzdilekPark Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ ında çocuklara bayramın çoşkusunu doyasıya yaşattı.

20 – 21 – 22 ve 23 Nisan tarihlerinde düzenlenen Çocuk Köyü etkinliğinde çocuklar birbirinden farklı meslekleri tanıyıp, eğlenceli aktivitelere katıldılar. Ayrıca Çocuk Sahnesi etkinliğinde sihirbaz gösterisi, pandomim gösterisi ve jonglör ile eğlenen çocuklar bu gösterilerin hemen sonrasında düzenlenen eğlenceli yarışmalarda kendilerini izleyenlere becerilerini sergilediler.

 Tüm bu etkinliklerin yanı sıra 23 Nisan günü düzenlenen kortej etkinliğine büyük, küçük tüm misafirler katıldı ve şarkılar hep bir ağızdan söylendi. 23 Nisan çoşkusu ÖzdilekPark Antalya’ da doyasıya yaşandı.

ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.