19 Mayıs’ta Kapanacak Yollar

Asayiş 17.05.2019 - 21:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2423+ kez okundu.
 

19 Mayıs’ta Kapanacak Yollar

19 Mayıs 2019 günü ilimiz Konyaaltı Caddesi üzerinde yapılacak olan Fener Alayı ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan konser ile ilgili olarak; Falez Kavşağından Cumhuriyet Meydanı İstikametine Konyaaltı Caddesi ve Bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır.   100. Yıl Kavşağı İstikametinden Cumhuriyet Meydanı istikametine akım verilmeyecek  100. Yıl Kavşağından   Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan ara sokaklardan çıkan araçlar Güllük 100. Yıl Kavşağı İstikametine yönlendirilecektir.

19 Mayıs 2019 günü ilimiz Konyaaltı Caddesi üzerinde yapılacak olan Fener Alayı ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan konser ile ilgili olarak;

Falez Kavşağından Cumhuriyet Meydanı İstikametine Konyaaltı Caddesi ve Bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır. 

 100. Yıl Kavşağı İstikametinden Cumhuriyet Meydanı istikametine akım verilmeyecek  100. Yıl Kavşağından   Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan ara sokaklardan çıkan araçlar Güllük 100. Yıl Kavşağı İstikametine yönlendirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.