Çin’den Antalya’ya Yatırım Çalışmaları

Ekonomi 29.05.2019 - 00:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2749+ kez okundu.
 

Çin’den Antalya’ya Yatırım Çalışmaları

TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın girişimleri ile Çin’in köklü firmalarından Zhejiang Ltd. Firma Sahibi Antalya’ya gelerek yatırım incelemelerinde bulundu.
TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın Antalya’ya yatırım gelmesi noktasında Çinli yatırım firması Zhejiang Ltd ile görüşmelerini sürdürüyor. Antalya’da konaklayan Zhejiang Ltd ile yetkilisi; Xiaolong Chen hafta sonu Antalya ve çevresinde başta olmak üzere yatırım incelemesinde bulundu. Bir haftadır görüşmelerin devam ettiğini belirten TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın, öncelikle Yangın Tüpleri pazarlamasında anlaşmaya vardıklarını belirtti.” Bir haftadır yaptıkları görüşmeler hakkında Antalya Haber Takip Gazetesine açıklama yapan TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak, bu süreci şöyle anlattı: “Yangın Tüpleri fabrikası kurulması almak için ikna ettik. Türkiye’deki ayrıca Yangın Tüpü dolum tozunu pazarlamaya çalışıyoruz. Türkleri seven ama Türklerle iş yapmaya biraz çekinen insanlar. Daha önce birkaç sıkıntı yaşamışlar. Biz bu güveni verdiğimiz için verdiğimiz güveni ticarette de sağlayabileceğimizi göstermek adına Türkiye’ye davet ettik” dedi. HEM İHRACAT HEM İTHALAT Çinli iş adamı Xiaolong Chen Antalya’daki yatırım düşüncelerini aktaran TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak, yaptığı açıklamada; “Antalya’yı gelip gördüler. Burada yatırım yapabilecekleri bina, showroom gibi alanlarda incelemelerde bulundular. Belki ilk etapta ürettikleri malları Türkiye’ye getirme şansı olabilirse belki organize sanayide bir fabrika yapıp buradan piyasaya sürme imkânı olabilir. Bir diğer konu da burada bir showroom açarak ürünleri pazarlama imkânımız olabilir. Şu anda oraya kanunda yapılan değişiklikle bizim direkt satış yapma ihtimalimiz biraz zayıf. Kanun değiştiğinde Antalya’da bir tesis kuracağız. Bizleri seviyorlar, burada yatırım yapmak için bizim doğrultumuzda bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Umarız iyi işler yapacağız” dedi.
TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın girişimleri ile Çin’in köklü firmalarından Zhejiang Ltd. Firma Sahibi Antalya’ya gelerek yatırım incelemelerinde bulundu.

TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın Antalya’ya yatırım gelmesi noktasında Çinli yatırım firması Zhejiang Ltd ile görüşmelerini sürdürüyor. Antalya’da konaklayan Zhejiang Ltd ile yetkilisi; Xiaolong Chen hafta sonu Antalya ve çevresinde başta olmak üzere yatırım incelemesinde bulundu. Bir haftadır görüşmelerin devam ettiğini belirten TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak’ın, öncelikle Yangın Tüpleri pazarlamasında anlaşmaya vardıklarını belirtti.”

Bir haftadır yaptıkları görüşmeler hakkında Antalya Haber Takip Gazetesine açıklama yapan TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak, bu süreci şöyle anlattı: “Yangın Tüpleri fabrikası kurulması almak için ikna ettik. Türkiye’deki ayrıca Yangın Tüpü dolum tozunu pazarlamaya çalışıyoruz. Türkleri seven ama Türklerle iş yapmaya biraz çekinen insanlar. Daha önce birkaç sıkıntı yaşamışlar. Biz bu güveni verdiğimiz için verdiğimiz güveni ticarette de sağlayabileceğimizi göstermek adına Türkiye’ye davet ettik” dedi.

HEM İHRACAT HEM İTHALAT

Çinli iş adamı Xiaolong Chen Antalya’daki yatırım düşüncelerini aktaran TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak, yaptığı açıklamada; “Antalya’yı gelip gördüler. Burada yatırım yapabilecekleri bina, showroom gibi alanlarda incelemelerde bulundular. Belki ilk etapta ürettikleri malları Türkiye’ye getirme şansı olabilirse belki organize sanayide bir fabrika yapıp buradan piyasaya sürme imkânı olabilir. Bir diğer konu da burada bir showroom açarak ürünleri pazarlama imkânımız olabilir. Şu anda oraya kanunda yapılan değişiklikle bizim direkt satış yapma ihtimalimiz biraz zayıf. Kanun değiştiğinde Antalya’da bir tesis kuracağız. Bizleri seviyorlar, burada yatırım yapmak için bizim doğrultumuzda bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Umarız iyi işler yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.