Antalya Polisi Ramazan Şenliklerinde Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Asayiş 01.06.2019 - 16:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2689+ kez okundu.
 

Antalya Polisi Ramazan Şenliklerinde Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ilimizde vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunduğu AVM, gösteri, etkinlik, fuar ve bunun gibi yerlerde bilinçlendirme faaliyetleri yapmak, Polis Halk ilişkilerini güçlendirmek, suç ile etkin mücadelede vatandaşlarımızın desteğini almak amacıyla faaliyetlere katılım sağlanmaktadır. Bu kapsamda 06 Mayıs-03 Haziran 2019 tarihleri arasında Antalya Karaalioğlu Parkı Ramazan Şenlikleri devam etmekte olup, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olarak;   *   Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce ilimiz de suç ve suçluyla mücadele kapsamında yürütülen  çalışmalarında  şuç önlemeye yönelik önleyici tedbirler konusunda,   *   Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından çocukların korunması, çocuk suçları, çocukların güvenliği,   *   Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafikte yaya önceliği, trafik güvenliği, trafik kuralları v.b  konular hakkında, 06-28 tarihleri arasında kurulan stantta yaklaşık (7500-8000) kişiye bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Standımızda; 03 haziran 2019 tarihine kadar personellerimiz vatandaşları birimlerince yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmeye devam edecek olup, yapılan çalışmada, (14.500) broşür ve diğer materyaller dağıtılmıştır.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ilimizde vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunduğu AVM, gösteri, etkinlik, fuar ve bunun gibi yerlerde bilinçlendirme faaliyetleri yapmak, Polis Halk ilişkilerini güçlendirmek, suç ile etkin mücadelede vatandaşlarımızın desteğini almak amacıyla faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.

Bu kapsamda 06 Mayıs-03 Haziran 2019 tarihleri arasında Antalya Karaalioğlu Parkı Ramazan Şenlikleri devam etmekte olup, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olarak;

  *   Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce ilimiz de suç ve suçluyla mücadele kapsamında yürütülen  çalışmalarında  şuç önlemeye yönelik önleyici tedbirler konusunda,
  *   Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından çocukların korunması, çocuk suçları, çocukların güvenliği,
  *   Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafikte yaya önceliği, trafik güvenliği, trafik kuralları v.b  konular hakkında, 06-28 tarihleri arasında kurulan stantta yaklaşık (7500-8000) kişiye bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Standımızda; 03 haziran 2019 tarihine kadar personellerimiz vatandaşları birimlerince yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmeye devam edecek olup, yapılan çalışmada, (14.500) broşür ve diğer materyaller dağıtılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.