Türk Kadınlar Konseyi Üyeleri Kahvaltıda Buluştu.

Magazin 17.11.2019 - 15:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3006+ kez okundu.
 

Türk Kadınlar Konseyi Üyeleri Kahvaltıda Buluştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Türk Kadınlar Konseyi üyeleriyle Dokumapark ’ta Kahvaltıda bir araya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun programına katılmak için Kahvaltıdan erken ayrıldı. Yapılan kahvaltı programında açılış konuşması yapan Türk Kadınlar Konsey Başkanı Tülay Ersoy şu ifadelere yer verdi. Başkan Ersoy, “Türk Kadınının başarılı sorunlarının üstesinden gelecek kadar güçlü olduğumuzu belirtmek isterim ancak almamız gereken daha çok mesafeler var. Türk kadınlarının maddi ve manevi kalkınmasında dayanışmayı sağlamak, kadında anne, eş ve kişi olmak bakımından bilinç ve sorumluluk duygularını uyandırıp geliştirmeyi amaç edinmiştir.   İnsan hakları ve kadın erkek eşitliği ile kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi konularında ülke genelinde yürütülen çalışmalara katılıp bu çalışmaları desteklemiştir” dedi  Antalya Türk Kadınlar Konseyi Tülay Ersoy bu kahvaltıyı organize eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Kahvaltı programına fotoğrafı çekimiyle sona erdi.  
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Türk Kadınlar Konseyi üyeleriyle Dokumapark ’ta Kahvaltıda bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun programına katılmak için Kahvaltıdan erken ayrıldı.

Yapılan kahvaltı programında açılış konuşması yapan Türk Kadınlar Konsey Başkanı Tülay Ersoy şu ifadelere yer verdi. Başkan Ersoy, “Türk Kadınının başarılı sorunlarının üstesinden gelecek kadar güçlü olduğumuzu belirtmek isterim ancak almamız gereken daha çok mesafeler var. Türk kadınlarının maddi ve manevi kalkınmasında dayanışmayı sağlamak, kadında anne, eş ve kişi olmak bakımından bilinç ve sorumluluk duygularını uyandırıp geliştirmeyi amaç edinmiştir.   İnsan hakları ve kadın erkek eşitliği ile kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi konularında ülke genelinde yürütülen çalışmalara katılıp bu çalışmaları desteklemiştir” dedi

 Antalya Türk Kadınlar Konseyi Tülay Ersoy bu kahvaltıyı organize eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Kahvaltı programına fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.