Antalya’da Kuşaktan Kuşağa Üyeleri Buluştu

Magazin 14.11.2019 - 17:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2480+ kez okundu.
 

Antalya’da Kuşaktan Kuşağa Üyeleri Buluştu

Kuşaktan kuşağa olduğu organize ’ile bir araya geldi.
Çoğunluğu Antalya’lılardan oluşan gurubun yöneticisi Bülent Kantarcılar yaptığı açıklamada Kuşaktan Kuşağa Grup’u hakkında bilgi verdi. Bülent Kantarcılar, “Grup’umuz 1995 yılında kuruldu diye söz aldı. Üye sayımız şuan 4.000 dedi bir sene içinde 2,0000 bin oluruz dedi. Yönetim kurulu 20 kişidir. Hanife Altıkardeşler, Tülay Ersoy, Tülay Saraçoğlu, Musa Menek, Gül Karaçöl, Mustafa Karabağır, Bülent Ertetik, Bülent Yayıkcı Beyaz baston körler derneğini ziyaret ettik ihtiyaçlarını karşıladık, Engelliler Federasyonunu ziyaret edip tekerlekli sandalyeler bağışında bulunduk. Amacımız Antalya da bizden sonra gelen nesili kaynaştırmak çocuklarımıza anneanne ve göreneklerimizi aşılamak” dedi. Gecede kesilen yaş pasta misafirlere ikram edildi. Gecede Antalya sevdalıları doyasıya bir arada dost hane olarak eğlencelerine devam  ettiler, gecede damga vuran Antalyalı güzel sanatçı Genco ile coşarak eğlendiler.
Kuşaktan kuşağa olduğu organize ’ile bir araya geldi.

Çoğunluğu Antalya’lılardan oluşan gurubun yöneticisi Bülent Kantarcılar yaptığı açıklamada Kuşaktan Kuşağa Grup’u hakkında bilgi verdi. Bülent Kantarcılar, “Grup’umuz 1995 yılında kuruldu diye söz aldı. Üye sayımız şuan 4.000 dedi bir sene içinde 2,0000 bin oluruz dedi.

Yönetim kurulu 20 kişidir.

Hanife Altıkardeşler, Tülay Ersoy, Tülay Saraçoğlu, Musa Menek, Gül Karaçöl, Mustafa Karabağır, Bülent Ertetik, Bülent Yayıkcı

Beyaz baston körler derneğini ziyaret ettik ihtiyaçlarını karşıladık, Engelliler Federasyonunu ziyaret edip tekerlekli sandalyeler bağışında bulunduk.

Amacımız Antalya da bizden sonra gelen nesili kaynaştırmak çocuklarımıza anneanne ve göreneklerimizi aşılamak” dedi.

Gecede kesilen yaş pasta misafirlere ikram edildi.

Gecede Antalya sevdalıları doyasıya bir arada dost hane olarak eğlencelerine devam  ettiler, gecede damga vuran Antalyalı güzel sanatçı Genco ile coşarak eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.