ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Politika 30.04.2020 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2514+ kez okundu.
 

ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe ilişkin kutlama mesajı yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “İşçilerimizin Alın Terinin Önemini Bilen Bir Medeniyetin Mirasçılarıyız” “Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan, özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizler de millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe ilişkin kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“İşçilerimizin Alın Terinin Önemini Bilen Bir Medeniyetin Mirasçılarıyız”

“Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan, özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizler de millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.