Başkan Şahin’den Anneler Günü Mesajı

Gündem 07.05.2020 - 19:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2721+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Anneler Günü Mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında cefakar ve fedakar tüm annelerin gününü kutlayarak hepsine sağlıklı günler diledi.
Aksu Belediye Başkanı Şahin mesajında, “Bizler cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Annelerimiz bizim için o kadar çok değerlidir. Annelerimiz bizim için yol göstericidir, onlar evlatlarının iyiliği için canla başla çalışır. Bizim mutluluğumuzla mutlu olan, bizim acımızla acı çeken annelerimize hayırlı birer evlat olabilmek bizlerin en büyük görevidir. Annelerimizi sadece bir gün değil, her gün şükran ve minnetle anmalıyız. Bu vesileyle bizleri yetiştiren kendi annem başta olmak üzere, şehit annelerinin ve hayatını karşılık beklemeden evlatları için harcayan tüm annelerinin gününü kutluyor, salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde hepsine sağlıklı günler diliyorum.” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında cefakar ve fedakar tüm annelerin gününü kutlayarak hepsine sağlıklı günler diledi.

Aksu Belediye Başkanı Şahin mesajında, “Bizler cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Annelerimiz bizim için o kadar çok değerlidir. Annelerimiz bizim için yol göstericidir, onlar evlatlarının iyiliği için canla başla çalışır. Bizim mutluluğumuzla mutlu olan, bizim acımızla acı çeken annelerimize hayırlı birer evlat olabilmek bizlerin en büyük görevidir. Annelerimizi sadece bir gün değil, her gün şükran ve minnetle anmalıyız.

Bu vesileyle bizleri yetiştiren kendi annem başta olmak üzere, şehit annelerinin ve hayatını karşılık beklemeden evlatları için harcayan tüm annelerinin gününü kutluyor, salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde hepsine sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.