65 Yaş Üstüne Kolonya Ve Maske Dağıtımı Başladı

Belediyeler 09.06.2020 - 20:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1971+ kez okundu.
 

65 Yaş Üstüne Kolonya Ve Maske Dağıtımı Başladı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan daha önce yaptığı açıklamalarda koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, sokak kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz kolonya ve maske dağıtılacağını açıklamıştı. Aksu’da bu açıklamaya istinaden 65 yaş ve üstü vatandaşlara Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından kolonya ve maske dağıtımına başlandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taahhütleri üzerine koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlara içerisinde kolonya ve beşli maske bulunan paketler hediye edilmeye başlandı. Aksu’da yaşayan 65 yaş ve üzeri kişilerin tek tek kapılarını çalan Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu Cumhurbaşkanımızın selamı ile hediyeleri sahiplerine ulaştırmaya başladı. Paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubu da yer aldı. Erdoğan’ın 65 yaş ve üstündeki vatandaşlara hitap ettiği mektupta, “Bu hastalığın özellikle kronik rahatsızlığı olan ve yaşça büyük kişilerde ölümcül sonuçlara neden olabildiği hepimizin malumudur. Bu nedenle inançlarımızın da gerektirdiği üzere insani bir sorumlulukla yüksek risk grubundaki vatandaşlarımıza daha özel bir ihtimam gösteriyoruz. Bunun için koronavirüs tedbirleri kapsamında yüksek risk grubundaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarına kısıtlama getirdik. Sizlerden ricam bu salgın tehdidi ortadan kalkana kadar evlerinizde kalmanız, kesinlikle dışarıya çıkmamanızdır. Sizleri bu salgından koruyabilmemizin en etkili yolu budur.” ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan daha önce yaptığı açıklamalarda koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, sokak kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz kolonya ve maske dağıtılacağını açıklamıştı. Aksu’da bu açıklamaya istinaden 65 yaş ve üstü vatandaşlara Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından kolonya ve maske dağıtımına başlandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taahhütleri üzerine koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlara içerisinde kolonya ve beşli maske bulunan paketler hediye edilmeye başlandı. Aksu’da yaşayan 65 yaş ve üzeri kişilerin tek tek kapılarını çalan Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu Cumhurbaşkanımızın selamı ile hediyeleri sahiplerine ulaştırmaya başladı. Paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubu da yer aldı. Erdoğan’ın 65 yaş ve üstündeki vatandaşlara hitap ettiği mektupta, “Bu hastalığın özellikle kronik rahatsızlığı olan ve yaşça büyük kişilerde ölümcül sonuçlara neden olabildiği hepimizin malumudur. Bu nedenle inançlarımızın da gerektirdiği üzere insani bir sorumlulukla yüksek risk grubundaki vatandaşlarımıza daha özel bir ihtimam gösteriyoruz. Bunun için koronavirüs tedbirleri kapsamında yüksek risk grubundaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarına kısıtlama getirdik. Sizlerden ricam bu salgın tehdidi ortadan kalkana kadar evlerinizde kalmanız, kesinlikle dışarıya çıkmamanızdır. Sizleri bu salgından koruyabilmemizin en etkili yolu budur.” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.