Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Babalar Günü Mektubu

Asayiş 20.06.2020 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2541+ kez okundu.
 

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Babalar Günü Mektubu

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Personellerine Babalar günü mektubu yolladı.
Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Personellerine Babalar günü mektubu yolladı. Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan mektubunda, “Sevgili Meslektaşım; Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturan babalarımızın; bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde ve sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında hiç şüphesiz ki büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. Babaların tek isteği ve dileği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. Şüphesiz her yaş için aranan ve vazgeçilemeyen babalarımız, çocukluğumuzda güç sembolü, orta yaş dönemlerimizde ise en büyük tecrübe kaynağımızdır. Sizler, Vatanımıza, Bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve tüm kutsal değerlerimize ne pahasına olursa olsun sahip çıkan, devletin her kesimde, her köşede var olduğunu hissettiren, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayarak, ailelerin evlatları için herhangi bir tedirginlik duymaması amacıyla var gücüyle çalışan en zor mesleklerden olan Emniyet Teşkilatının bir ferdisiniz. Baba çınardır, meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... Emniyet Teşkilatının bir ferdi olarak yüklendiğimiz sorumluluklarımızı, görevlerimizi ifa ederken, en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de kendi çocuklarımızın yanında, tüm çocukları koruyan, kollayan, babası olmayanlara da gölge olabilen bir baba olmaktır. Güvenlik hizmetlerinin başında gelen polislik mesleğini de babalık görevinin yanında gece gündüz demeden başarıyla yürüten siz değerli meslektaşlarımın babalar gününü kutluyor, evlatlarınızla ve tüm sevdiklerinizle, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Personellerine Babalar günü mektubu yolladı.

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Personellerine Babalar günü mektubu yolladı.

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan mektubunda, “Sevgili Meslektaşım;

Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturan babalarımızın; bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde ve sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında hiç şüphesiz ki büyük sorumlulukları ve görevleri vardır.

Babaların tek isteği ve dileği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. Şüphesiz her yaş için aranan ve vazgeçilemeyen babalarımız, çocukluğumuzda güç sembolü, orta yaş dönemlerimizde ise en büyük tecrübe kaynağımızdır.

Sizler, Vatanımıza, Bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve tüm kutsal değerlerimize ne pahasına olursa olsun sahip çıkan, devletin her kesimde, her köşede var olduğunu hissettiren, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayarak, ailelerin evlatları için herhangi bir tedirginlik duymaması amacıyla var gücüyle çalışan en zor mesleklerden olan Emniyet Teşkilatının bir ferdisiniz.

Baba çınardır, meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... Emniyet Teşkilatının bir ferdi olarak yüklendiğimiz sorumluluklarımızı, görevlerimizi ifa ederken, en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de kendi çocuklarımızın yanında, tüm çocukları koruyan, kollayan, babası olmayanlara da gölge olabilen bir baba olmaktır.

Güvenlik hizmetlerinin başında gelen polislik mesleğini de babalık görevinin yanında gece gündüz demeden başarıyla yürüten siz değerli meslektaşlarımın babalar gününü kutluyor, evlatlarınızla ve tüm sevdiklerinizle, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.