Anadolu Birliği Partisi Antalya Gümbür Gümbür

Politika 27.08.2020 - 11:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3558+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Partisi Antalya Gümbür Gümbür

Anadolu Birliği Partisi Antalya il Teşkilatı Akşam Yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Sedat Tuyğun yönetimini ilçe başkanlarını üyelere tanıttığı yemekte birlik beraberlik mesajı verdi.
Anadolu Birliği Partisi Antalya il Teşkilatı Akşam Yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Sedat Tuyğun yönetimini ilçe başkanlarını üyelere tanıttığı yemekte birlik beraberlik mesajı verdi. Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun’un ev sahipliği yaptığı yemekte Genel Başkan Bedri Yalçın ve il yönetimi ilçe Başkanları, Üyeler ve Birçok Sivil Toplum Kuruluşları katıldı. Antalya İl Başkanı Tuyğun yaptığı konuşma da “Hoş geldiniz Değerli başkanlarım Saygıdeğer konuklarımız Anadolu Birliği Partisi Antalya ilinde temelleri atılmış bir partidir. Bu yüzden şahsım için Antalya kenti partimiz için pilot bölgelerin başında gelmektedir. Antalya’mız tarım ve turizm bakımından oldukça zengin bir bölgedir.  Hemşerilerimize hizmet edebilmek için güzel bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Çıktığımız bu yolda İlçe Başkanlarımız; Serik Mehmet Ali Şimşir Kepez Kadir Çağlayan Manavgat Mehmet Kanat Kaş Bilal Yedirin Konyaaltı Av. Serdal Perik Demre Hamit Yumrutaş’la hep birlikte çıktığımız bu kutlu yolda büyük güzel projelere imza atmak için elimizden geleni yapacağız En Büyük vaat icraattır diyerek çalışmaya başlayacağız. Katılımlarınızdan dolayı bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Hepinize afiyet olsun” dedi. Sonrasında Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın gelen konuklarına kısa bir konuşma yaptı.   “Bizim amblemimiz el işareti tokalaşma, bu ellerden biri bay diğeri bayan eli, bayanlar bugüne kadar size ne dediler?  Bu erkekler elinin hamuruyla erkek işine karışmayın dediler. Bu sizin elinizi bulaştırmaya ülkeyi bu hale getirdiler işte biz de dedik ki kadın elinin olmadığı bir yerde ne gelecek vardır ne hizmet vardır ne de huzur vardır. Bayrakta bulunan 7 yıldız ise yedi bölgemiz. Biz ne sağcıyız ne solcu biz sizlerden olan Muhammedin ümmetindeniz” ifadelerinde bulundu” ifadelerini kullandı Kahvaltıda tek tek konuklarla ilgilenen Genel Başkan Bedri Yalçın ve İl Başkanı Sedat Tuyğun günün sonunda toplu fotoğraf çekindi.
Anadolu Birliği Partisi Antalya il Teşkilatı Akşam Yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Sedat Tuyğun yönetimini ilçe başkanlarını üyelere tanıttığı yemekte birlik beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Birliği Partisi Antalya il Teşkilatı Akşam Yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Sedat Tuyğun yönetimini ilçe başkanlarını üyelere tanıttığı yemekte birlik beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun’un ev sahipliği yaptığı yemekte Genel Başkan Bedri Yalçın ve il yönetimi ilçe Başkanları, Üyeler ve Birçok Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Antalya İl Başkanı Tuyğun yaptığı konuşma da “Hoş geldiniz Değerli başkanlarım Saygıdeğer konuklarımız Anadolu Birliği Partisi Antalya ilinde temelleri atılmış bir partidir. Bu yüzden şahsım için Antalya kenti partimiz için pilot bölgelerin başında gelmektedir. Antalya’mız tarım ve turizm bakımından oldukça zengin bir bölgedir.  Hemşerilerimize hizmet edebilmek için güzel bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Çıktığımız bu yolda İlçe Başkanlarımız;

Serik Mehmet Ali Şimşir

Kepez Kadir Çağlayan

Manavgat Mehmet Kanat

Kaş Bilal Yedirin

Konyaaltı Av. Serdal Perik

Demre Hamit Yumrutaş’la hep birlikte çıktığımız bu kutlu yolda büyük güzel projelere imza atmak için elimizden geleni yapacağız En Büyük vaat icraattır diyerek çalışmaya başlayacağız.

Katılımlarınızdan dolayı bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Sonrasında Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın gelen konuklarına kısa bir konuşma yaptı.   “Bizim amblemimiz el işareti tokalaşma, bu ellerden biri bay diğeri bayan eli, bayanlar bugüne kadar size ne dediler?  Bu erkekler elinin hamuruyla erkek işine karışmayın dediler. Bu sizin elinizi bulaştırmaya ülkeyi bu hale getirdiler işte biz de dedik ki kadın elinin olmadığı bir yerde ne gelecek vardır ne hizmet vardır ne de huzur vardır. Bayrakta bulunan 7 yıldız ise yedi bölgemiz. Biz ne sağcıyız ne solcu biz sizlerden olan Muhammedin ümmetindeniz” ifadelerinde bulundu” ifadelerini kullandı

Kahvaltıda tek tek konuklarla ilgilenen Genel Başkan Bedri Yalçın ve İl Başkanı Sedat Tuyğun günün sonunda toplu fotoğraf çekindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.