Çevreci Okulun Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Asayiş 30.10.2020 - 20:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1861+ kez okundu.
 

Çevreci Okulun Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı, Serik İlçesi’nde düzenlenen Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu temel atma törenine katıldı.
Vali Ersin Yazıcı, Serik İlçesi’nde düzenlenen Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu temel atma törenine katıldı. “Okulumuz tamamlandığında kendi enerjisini kendisi üreten çevre dostu, ilk ve örnek bir okul olacak.” Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Şahin Harun Kırbıyık ile Serik İlçesi, Kökez Mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı. Serik’te düzenlenen ve beş dönüm arazi üzerine yapılacak olan 24 derslikli ekolojik okulun temel atma törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra, Antalya Millet vekilleri Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve hayırsever Şahin Harun Kırbıyık katıldı. Hem Çevremizi Korumalı Hem Eğitime Destek Olmalıyız Tamamlandığında, çevreye duyarlı örnek bir okul olacağını belirten Vali Yazıcı; “Temelini atmakta olduğumuz okul, örnek teşkil edecek çevreye duyarlı bir okul. Temiz enerji üreten ve atık suyunu geri kullanan bir okul. Doğayı ve çevreyi temiz kullanmamızın gerektiğini pandemi döneminde hep beraber anladık. Doğa ve çevre biz insanlar için çok önemli. Böyle örnek projelerle hem çevremizi korumalı hem de eğitime destek olmalıyız.” dedi. Kendi Kendine Yetebilen İlk Okul Vali Yazıcı; “Okulumuz tamamlandığında solar enerji sistemi ile kendi enerjisini güneşten üreterek, kendi kendine yetebilen ilk doğa dostu okul olacak. Okul çatısındaki sistem sayesinde yağmur sularını toplayarak, geri dönüşümünü yapabilme özelliğine de sahip olacak. Bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür doğa dostu okulların artmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. Temel atma töreninin sonunda Vali Yazıcı, ekolojik okul projesinden dolayı hayırsever Şahin Harun Kırbıyık’ı kutladı.
Vali Ersin Yazıcı, Serik İlçesi’nde düzenlenen Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu temel atma törenine katıldı.

Vali Ersin Yazıcı, Serik İlçesi’nde düzenlenen Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu temel atma törenine katıldı.

“Okulumuz tamamlandığında kendi enerjisini kendisi üreten çevre dostu, ilk ve örnek bir okul olacak.”

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Şahin Harun Kırbıyık ile Serik İlçesi, Kökez Mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli Şahin Harun Kırbıyık Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı.

Serik’te düzenlenen ve beş dönüm arazi üzerine yapılacak olan 24 derslikli ekolojik okulun temel atma törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra, Antalya Millet vekilleri Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve hayırsever Şahin Harun Kırbıyık katıldı.

Hem Çevremizi Korumalı Hem Eğitime Destek Olmalıyız

Tamamlandığında, çevreye duyarlı örnek bir okul olacağını belirten Vali Yazıcı; “Temelini atmakta olduğumuz okul, örnek teşkil edecek çevreye duyarlı bir okul. Temiz enerji üreten ve atık suyunu geri kullanan bir okul. Doğayı ve çevreyi temiz kullanmamızın gerektiğini pandemi döneminde hep beraber anladık. Doğa ve çevre biz insanlar için çok önemli. Böyle örnek projelerle hem çevremizi korumalı hem de eğitime destek olmalıyız.” dedi.

Kendi Kendine Yetebilen İlk Okul

Vali Yazıcı; “Okulumuz tamamlandığında solar enerji sistemi ile kendi enerjisini güneşten üreterek, kendi kendine yetebilen ilk doğa dostu okul olacak. Okul çatısındaki sistem sayesinde yağmur sularını toplayarak, geri dönüşümünü yapabilme özelliğine de sahip olacak. Bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür doğa dostu okulların artmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Temel atma töreninin sonunda Vali Yazıcı, ekolojik okul projesinden dolayı hayırsever Şahin Harun Kırbıyık’ı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.