Şehit Aileleri Baş Tacımızdır

Asayiş 31.10.2020 - 20:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2449+ kez okundu.
 

Şehit Aileleri Baş Tacımızdır

Vali Ersin Yazıcı, 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonunda Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın ve 2009 yılında Hakkari Yüksekova’da Şehit olan Ufuk Şentürk’ün ailelerini ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı, 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonunda Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın ve 2009 yılında Hakkari Yüksekova’da Şehit olan Ufuk Şentürk’ün ailelerini ziyaret etti. “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek.” Vali Ersin Yazıcı, Kemer’de çeşitli inceleme ve ziyaretler sonrası ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Şehitlerimizin Bize Emanetleri Vali Yazıcı, şehitlerimizin bize emaneti olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, kapılarının da her zaman şehit aileleri ve gazilerimize açık olduğunu dile getirdi. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimizin tüm imkânları kendilerinin hizmetindedir." dedi. Şehitlerimizi Unutmayacağız, Unutturmayacağız Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı "Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Vatanı için hayatını feda etmek kahramanlığın en büyüğüdür. Bugün, kahraman şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum." diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonunda Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın ve 2009 yılında Hakkari Yüksekova’da Şehit olan Ufuk Şentürk’ün ailelerini ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonunda Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın ve 2009 yılında Hakkari Yüksekova’da Şehit olan Ufuk Şentürk’ün ailelerini ziyaret etti.

“Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek.”

Vali Ersin Yazıcı, Kemer’de çeşitli inceleme ve ziyaretler sonrası ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehitlerimizin Bize Emanetleri

Vali Yazıcı, şehitlerimizin bize emaneti olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, kapılarının da her zaman şehit aileleri ve gazilerimize açık olduğunu dile getirdi. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimizin tüm imkânları kendilerinin hizmetindedir." dedi.

Şehitlerimizi Unutmayacağız, Unutturmayacağız
Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı "Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Vatanı için hayatını feda etmek kahramanlığın en büyüğüdür. Bugün, kahraman şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.