MATSO Üyelerin Taleplerini Aldığı Online Toplantıları Tamamladı

Ekonomi 18.11.2020 - 20:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2065+ kez okundu.
 

MATSO Üyelerin Taleplerini Aldığı Online Toplantıları Tamamladı

MATSO tarafından video konferans yöntemi ile 17 meslek grubunda bulunan üyeleri ile toplantı düzenlendi. Toplantılarda alınan üyelerin sorun ve talepleri rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletilecek.
MATSO tarafından video konferans yöntemi ile 17 meslek grubunda bulunan üyeleri ile toplantı düzenlendi. Toplantılarda alınan üyelerin sorun ve talepleri rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletilecek. 17 grup ile toplantılar tamamlandı Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından sektörünün sorun, talep ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla 17 farklı grup ile toplantı düzenlendi.  Tüm gruplara yönelik farklı zamanlarda gerçekleştirilen ve üyelerinin katıldığı video konferans yönetimi ile gerçekleşen toplantılara MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş başkanlık etti. Toplantılara katılan üyeler, sorun talep ve önerilerde bulundular. 7 bin üye 10 kişilik ekip tarafından telefonla arand.  17 meslek gurubunda yer alan 7 bin üye telefonla 10 kişilik personel tarafından tek aranarak toplantıya davet edildi. 17 farklı grup üyeleri ile farklı günlerde video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantılar üyeler tarafından yoğun ilgi gördü. Pandemi başladığında telefonla üyelerin sorunları alınarak rapor hazırlanmıştı. Pandemi dönemi başladıktan sonra bir komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, kurdukları 10 kişilik ekip ile tüm üyeler aranarak sorun ve taleplerinin alındığını söyledi. Üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri üyelerin sorunlarını 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdiklerini kaydettiği.  Boztaş, raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettiklerini hatırlattı. Başkan Boztaş, raporun ardından üyelerin talep ve sorun ve önerilerini almak üyelerin yanında olmak amacıyla yeniden video konferans yöntemi toplantılar düzenlediklerini ve bu toplantıları 17 grupta bulunan üyeler ile gerçekleştirerek tamamladıklarını söyledi. Rapor haline getirilecek talepler TOBB ve İlgili kurum ve kuruluşlara iletilecek  Başkan Boztaş, tüm gruplar ile yapılan toplantıların tamamlanmasının ardından alınan talep ve sorunların yeniden rapor haline getirilerek Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve İlgili bakanlık ve ilgili kurum kuruluşlara iletileceğini söyledi. Boztaş, her zaman siz değerli üyelerimizin yanında olarak sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarımızla sorunları, talepleri, görüş ve önerilerinizi aldık. Şimdi bu talepleri rapor haline getirerek yeniden ilgili makamlara aktaracağız” diye konuştu.
MATSO tarafından video konferans yöntemi ile 17 meslek grubunda bulunan üyeleri ile toplantı düzenlendi. Toplantılarda alınan üyelerin sorun ve talepleri rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletilecek.

MATSO tarafından video konferans yöntemi ile 17 meslek grubunda bulunan üyeleri ile toplantı düzenlendi. Toplantılarda alınan üyelerin sorun ve talepleri rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletilecek.

17 grup ile toplantılar tamamlandı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından sektörünün sorun, talep ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla 17 farklı grup ile toplantı düzenlendi.  Tüm gruplara yönelik farklı zamanlarda gerçekleştirilen ve üyelerinin katıldığı video konferans yönetimi ile gerçekleşen toplantılara MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş başkanlık etti. Toplantılara katılan üyeler, sorun talep ve önerilerde bulundular.

7 bin üye 10 kişilik ekip tarafından telefonla arand.  17 meslek gurubunda yer alan 7 bin üye telefonla 10 kişilik personel tarafından tek aranarak toplantıya davet edildi. 17 farklı grup üyeleri ile farklı günlerde video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantılar üyeler tarafından yoğun ilgi gördü.

Pandemi başladığında telefonla üyelerin sorunları alınarak rapor hazırlanmıştı. Pandemi dönemi başladıktan sonra bir komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, kurdukları 10 kişilik ekip ile tüm üyeler aranarak sorun ve taleplerinin alındığını söyledi. Üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri üyelerin sorunlarını 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdiklerini kaydettiği.  Boztaş, raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettiklerini hatırlattı.

Başkan Boztaş, raporun ardından üyelerin talep ve sorun ve önerilerini almak üyelerin yanında olmak amacıyla yeniden video konferans yöntemi toplantılar düzenlediklerini ve bu toplantıları 17 grupta bulunan üyeler ile gerçekleştirerek tamamladıklarını söyledi.

Rapor haline getirilecek talepler TOBB ve İlgili kurum ve kuruluşlara iletilecek

 Başkan Boztaş, tüm gruplar ile yapılan toplantıların tamamlanmasının ardından alınan talep ve sorunların yeniden rapor haline getirilerek Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve İlgili bakanlık ve ilgili kurum kuruluşlara iletileceğini söyledi. Boztaş, her zaman siz değerli üyelerimizin yanında olarak sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarımızla sorunları, talepleri, görüş ve önerilerinizi aldık. Şimdi bu talepleri rapor haline getirerek yeniden ilgili makamlara aktaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.