Haklı Gururumuz

Asayiş 08.12.2020 - 19:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2428+ kez okundu.
 

Haklı Gururumuz

Bir zamanların batığı ve kayyum tartışmaları yaşanan kooperatifi Yeni Antalya Kredi kefalet Kooperatifinin inanılmaz dönüşü. 3. Guruba yükseldi.
Bir zamanların batığı ve kayyum tartışmaları yaşanan kooperatifi Yeni Antalya Kredi kefalet Kooperatifinin inanılmaz dönüşü. 3. Guruba yükseldi. Küllerinden yeniden doğan ve bu başarı hikâyesinin mimarı Başkan Arif Afşin; 1993 yılında kurulmuş olan Kooperatifimizin yönetimini 2015 yılında devir aldığımda sıkıntılı günlerin geride kaldığını üyelerimize ilan ettim. Özverili ve azimli çalışmamızın sonucunu 3. Guruba yükselerek aldık. Ekibim ve üyelerimle bugün haklı bir gurur yaşıyoruz.  Afşin; ortaklarımızın pandemi sürecindeki zor şartlara rağmen, Kooperatifimizin koordinasyonunda yaptıkları başarılı çalışmalar, Kooperatif Yönetim ve Denetim kurullarımızın da özverili çabaları sonucunda Yeni Antalya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi üçüncü guruba yükselmiştir. Bu vesile ile kredi kullanmak isteyen siz değerli esnaflarımızı kooperatifimize bekleriz dedi. Bu vesile ile Bölge Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a, Kooperatifimizin yönetim ve denetim kurulu temsilcilerine ve birbirinden değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizlere mükemmel bir çalışma ortamı tesis eden Halkbankası 100. Yıl Şube Müdürü Ali Kotanak Bey’e ekip arkadaşlarımız Nezdinde Anıl Yertürk, Merve Atar, Mesut Gündoğan’a, beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma ve kuruluşumuzun ilk gününden itibaren bizleri yalnız bırakmayan kıymetli ortaklarımızı haklı gururumuzu paylaşmaya davet ediyorum.
Bir zamanların batığı ve kayyum tartışmaları yaşanan kooperatifi Yeni Antalya Kredi kefalet Kooperatifinin inanılmaz dönüşü. 3. Guruba yükseldi.

Bir zamanların batığı ve kayyum tartışmaları yaşanan kooperatifi Yeni Antalya Kredi kefalet Kooperatifinin inanılmaz dönüşü. 3. Guruba yükseldi.

Küllerinden yeniden doğan ve bu başarı hikâyesinin mimarı Başkan Arif Afşin; 1993 yılında kurulmuş olan Kooperatifimizin yönetimini 2015 yılında devir aldığımda sıkıntılı günlerin geride kaldığını üyelerimize ilan ettim. Özverili ve azimli çalışmamızın sonucunu 3. Guruba yükselerek aldık. Ekibim ve üyelerimle bugün haklı bir gurur yaşıyoruz. 

Afşin; ortaklarımızın pandemi sürecindeki zor şartlara rağmen, Kooperatifimizin koordinasyonunda yaptıkları başarılı çalışmalar, Kooperatif Yönetim ve Denetim kurullarımızın da özverili çabaları sonucunda Yeni Antalya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi üçüncü guruba yükselmiştir. Bu vesile ile kredi kullanmak isteyen siz değerli esnaflarımızı kooperatifimize bekleriz dedi.

Bu vesile ile Bölge Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a, Kooperatifimizin yönetim ve denetim kurulu temsilcilerine ve birbirinden değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bizlere mükemmel bir çalışma ortamı tesis eden Halkbankası 100. Yıl Şube Müdürü Ali Kotanak Bey’e ekip arkadaşlarımız Nezdinde Anıl Yertürk, Merve Atar, Mesut Gündoğan’a, beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma ve kuruluşumuzun ilk gününden itibaren bizleri yalnız bırakmayan kıymetli ortaklarımızı haklı gururumuzu paylaşmaya davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.