Yok Öyle Yağma! Halkımıza Çektirdiklerinizin Hesabını Tek Tek Vereceksiniz!

Politika 23.12.2020 - 21:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1991+ kez okundu.
 

Yok Öyle Yağma! Halkımıza Çektirdiklerinizin Hesabını Tek Tek Vereceksiniz!

Ufukta gözüken Cumhuriyet Halk Parti iktidarında; tüm hırsızlardan, yetim hakkına göz dikenlerden, kamu kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekenlerden, asgari ücretliden alınan vergilerle yazlık kışlık saraylarda oturanlardan, lüks makam araçlarından inmeye
Ufukta gözüken Cumhuriyet Halk Parti iktidarında; tüm hırsızlardan, yetim hakkına göz dikenlerden, kamu kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekenlerden, asgari ücretliden alınan vergilerle yazlık kışlık saraylarda oturanlardan, lüks makam araçlarından inmeyenlerden, özel uçaklarla pikniğe gidenlerden tek tek hesap sorulacaktır! Geçmiş, geçmişte kaldı, artık geleceğe bakalım demeyeceğiz. O gün geldiğinde; affedeni, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Ne Sayıştay raporlarını gizleyenleri unutacağız, ne de yandaş iş insanlarının borcunu bir kalemde silenleri! Ne Merkez Bankası’nın içini boşaltanları unutacağız, ne de kendi vatandaşı çöpten yiyecek ararken Tunus’a Sudan’a milyonlarca dolar yardım yapanları! Vatandaş üç kuruşla kıt kanaat geçinmeye, ailesine bakmaya çalışırken utanmazca kamudan BEŞ maaş alanları asla unutmayacağız! Paraları sıfırlayanları, Garibandan IBAN numarası isteyenleri, Açlık ve yoksulluktan dolayı intihar edenlerin, işsizlerin, gelecekten bütün ümidini kesmiş gençlerin, borca harca batmış esnafın çığlığına kulaklarını tıkayanları ASLA AMA ASLA UNUTMAYACAĞIZ! Yok öyle. Halkımıza, ülkemize yaptıklarınızın hesabını ant olsun ki tek tek vereceksiniz! Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı
Ufukta gözüken Cumhuriyet Halk Parti iktidarında; tüm hırsızlardan, yetim hakkına göz dikenlerden, kamu kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekenlerden, asgari ücretliden alınan vergilerle yazlık kışlık saraylarda oturanlardan, lüks makam araçlarından inmeye

Ufukta gözüken Cumhuriyet Halk Parti iktidarında; tüm hırsızlardan, yetim hakkına göz dikenlerden, kamu kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekenlerden, asgari ücretliden alınan vergilerle yazlık kışlık saraylarda oturanlardan, lüks makam araçlarından inmeyenlerden, özel uçaklarla pikniğe gidenlerden tek tek hesap sorulacaktır!

Geçmiş, geçmişte kaldı, artık geleceğe bakalım demeyeceğiz.

O gün geldiğinde; affedeni, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız!

Ne Sayıştay raporlarını gizleyenleri unutacağız, ne de yandaş iş insanlarının borcunu bir kalemde silenleri!

Ne Merkez Bankası’nın içini boşaltanları unutacağız, ne de kendi vatandaşı çöpten yiyecek ararken Tunus’a Sudan’a milyonlarca dolar yardım yapanları!

Vatandaş üç kuruşla kıt kanaat geçinmeye, ailesine bakmaya çalışırken utanmazca kamudan BEŞ maaş alanları asla unutmayacağız!

Paraları sıfırlayanları,

Garibandan IBAN numarası isteyenleri,

Açlık ve yoksulluktan dolayı intihar edenlerin, işsizlerin, gelecekten bütün ümidini kesmiş gençlerin, borca harca batmış esnafın çığlığına kulaklarını tıkayanları ASLA AMA ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

Yok öyle.

Halkımıza, ülkemize yaptıklarınızın hesabını ant olsun ki tek tek vereceksiniz!

Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.