Kepez’in Abisi Sedat Tuygun’dan Gönül Köprüsü

Asayiş 08.02.2021 - 19:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2018+ kez okundu.
 

Kepez’in Abisi Sedat Tuygun’dan Gönül Köprüsü

Kepez’in Abisi Sedat Tuyğun hız kesmeden yardımlara ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Kepez’in Abisi Sedat Tuyğun hız kesmeden yardımlara ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında kurmuş olduğu gönül köprüsüyle herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Tuyğun “Pandemiden dolayı ihtiyaç sahibi ailelerimiz daha da zor günler geçiriyor. Bizde hem elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Pandemi de  gıda, giyim ve eşya  dağıtımlarına devam ediyoruz. Bunun haricinde çocuklarımızı da unutmayıp bu zor günde onlarında yüzünü güldürmek için oyuncak dağıtmaya devam ediyoruz. Hayırseverimizle ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi yapmaya çalışıyoruz. Kendilerine destekleri için teşekküre ederim. Rabbim en kısa zamanda ülkemizi bu salgından kurtarsın inşallah. Biz her zaman ihtiyaç sahibi büyüklerimizin ve küçüklerimizin yanındayız” dedi.
Kepez’in Abisi Sedat Tuyğun hız kesmeden yardımlara ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kepez’in Abisi Sedat Tuyğun hız kesmeden yardımlara ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İhtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında kurmuş olduğu gönül köprüsüyle herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Tuyğun “Pandemiden dolayı ihtiyaç sahibi ailelerimiz daha da zor günler geçiriyor. Bizde hem elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Pandemi de  gıda, giyim ve eşya  dağıtımlarına devam ediyoruz. Bunun haricinde çocuklarımızı da unutmayıp bu zor günde onlarında yüzünü güldürmek için oyuncak dağıtmaya devam ediyoruz. Hayırseverimizle ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi yapmaya çalışıyoruz. Kendilerine destekleri için teşekküre ederim. Rabbim en kısa zamanda ülkemizi bu salgından kurtarsın inşallah. Biz her zaman ihtiyaç sahibi büyüklerimizin ve küçüklerimizin yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.