Hasan Şahin, “AKP’te Kokain Pardon Pudra Skandalı”

Politika 28.03.2021 - 18:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2773+ kez okundu.
 

Hasan Şahin, “AKP’te Kokain Pardon Pudra Skandalı”

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin “AKP İL BAŞKANI ETHEM TAŞ`A SORUYORUZ?”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin “AKP İL BAŞKANI ETHEM TAŞ`A SORUYORUZ?” CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP İl Başkanı Ethem Taş 'ın twit atarak İşe devam etmediğini iddia ettiği isim, Eylül 2020 tarihinde disiplin kuruluna sevk edilmiş ve iş akdi ilgili disiplin hükmü gereği feshedilmiş, yani işten atılmıştır. Bahsi geçen şahsın Muratpaşa Belediyesi ile hiçbir bağı bulunmamaktadır. Ethem Taş'ın başı şu an partisindeki kokain pardon pudra skandalı ile dolu olduğu için bazı şeyleri unutuyor olabilir. Kendisine tekrar hatırlatalım: Bakan'ın canlı toplantı anında itiraf ettiği Serik Belediyesindeki 500 Bin TL'lik rüşvet ile kim altına son model bir araç çekmiştir diye sormuştuk. Aylar geçti hala cevap alamadık! Merakla bekliyoruz” dedi.
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin “AKP İL BAŞKANI ETHEM TAŞ`A SORUYORUZ?”

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin “AKP İL BAŞKANI ETHEM TAŞ`A SORUYORUZ?”

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP İl Başkanı Ethem Taş 'ın twit atarak İşe devam etmediğini iddia ettiği isim, Eylül 2020 tarihinde disiplin kuruluna sevk edilmiş ve iş akdi ilgili disiplin hükmü gereği feshedilmiş, yani işten atılmıştır. Bahsi geçen şahsın Muratpaşa Belediyesi ile hiçbir bağı bulunmamaktadır.

Ethem Taş'ın başı şu an partisindeki kokain pardon pudra skandalı ile dolu olduğu için bazı şeyleri unutuyor olabilir. Kendisine tekrar hatırlatalım: Bakan'ın canlı toplantı anında itiraf ettiği Serik Belediyesindeki 500 Bin TL'lik rüşvet ile kim altına son model bir araç çekmiştir diye sormuştuk. Aylar geçti hala cevap alamadık!

Merakla bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.