A’dan Z’ye Serik Ekibi Atatürk’ün Serik’e Gelişini Kutladı

Gündem 09.03.2022 - 22:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2213+ kez okundu.
 

A’dan Z’ye Serik Ekibi Atatürk’ün Serik’e Gelişini Kutladı

92 Yıl önce 9 Mart 1930 ‘da Antalya Serik ilçesine gelen büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün ilçeye gelişi her sene değişik etkinliklerle coşku ile kutlanmaktadır.
92 Yıl önce 9 Mart 1930 ‘da Antalya Serik ilçesine gelen büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün ilçeye gelişi her sene değişik etkinliklerle coşku ile kutlanmaktadır. Bu coşkuya ortak olmak için  2021-2022 Eğitim öğretim yılında etwinning projesi olarak yürütülen A’dan Z’ye SERİK Proje ekibi de kutlamalarda yerini aldı. Projenin asıl amacı yaşadığı yeri bilmek, geçmişten gelen tarihi, kültürel değerleri tanımak, gelenek görenekleri öğrenmek ve geçmişten aldıkları bu mirası gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu amaç doğrultusunda büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün Serik ilçemize gelişinin her sene kutlandığını ve bu geleneğin yıllarca devam edeceğini çocuklarımıza aşılamak adına bu coşkuya ortak olmaları için Aspendos’ta düzenlenen “9 Mart Atatürk’ün Serik’e Gelişi “ törenine katılım sağlandı. Kutlama töreninde hazır bulunan proje ekibi öncelikle yapılan etkinlikleri izlediler. Törene coşku ile katılım sağladılar. Ardından üzerinde Atatürk resmi ve A’dan Z’ye SERİK logolu “ 92 YILDIR AYNI HEYECANLA HOŞGELDİN ATAM” yazılı pankart açarak tören alanında bu coşkuya ortak oldular. Törene Serik Kaymakamı sayın Ahmet Hikmet Şahin, Serik Belediye Başkanı sayın Enver Aputkan, Serik Cumhuriyet Başsavcısı sayın H.Abdullah Aytekin, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, basın mensupları, öğrenci ve seyirciler katılım sağladı. Tören sonunda toplu olarak fotoğraf çekindiler. Tören bitiminde protokol ve misafirler Serik Belediyesi tarafından İkram edilen yemeğe toplu olarak katılım sağladılar. 2021-2022 eğitim öğretim yılında Proje Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşağıkocayatak İlkokulu, Deniztepesi İlkokulu, Tekeli İlkokulu ve Karadayı İlkokulundan 10 öğretmen ortaklığı ile yürütülen proje her ay değişik etkinliklerle mayıs ayına kadar devam edecektir. Etkinlik sonunda Proje ortakları Aşağıkocayatak İlkokulu Öğretmenleri Asuman Demiray, Gülsüm Koca, Hatice Açıkalın, Nurcan Yıldırım, Deniztepesi İlkokulu Öğretmenleri Halime İltar, Arif Dağlı, Serap Taş, Tekeli İlkokulu Öğretmenleri Ferit İltar, Elif Zengin Ve Karadayı İlkokulu Öğretmeni Özlem Taş tüm bu organizasyon, gezi ve destekleri için Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini sundular.
92 Yıl önce 9 Mart 1930 ‘da Antalya Serik ilçesine gelen büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün ilçeye gelişi her sene değişik etkinliklerle coşku ile kutlanmaktadır.

92 Yıl önce 9 Mart 1930 ‘da Antalya Serik ilçesine gelen büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün ilçeye gelişi her sene değişik etkinliklerle coşku ile kutlanmaktadır. Bu coşkuya ortak olmak için  2021-2022 Eğitim öğretim yılında etwinning projesi olarak yürütülen A’dan Z’ye SERİK Proje ekibi de kutlamalarda yerini aldı.

Projenin asıl amacı yaşadığı yeri bilmek, geçmişten gelen tarihi, kültürel değerleri tanımak, gelenek görenekleri öğrenmek ve geçmişten aldıkları bu mirası gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu amaç doğrultusunda büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün Serik ilçemize gelişinin her sene kutlandığını ve bu geleneğin yıllarca devam edeceğini çocuklarımıza aşılamak adına bu coşkuya ortak olmaları için Aspendos’ta düzenlenen “9 Mart Atatürk’ün Serik’e Gelişi “ törenine katılım sağlandı.

Kutlama töreninde hazır bulunan proje ekibi öncelikle yapılan etkinlikleri izlediler. Törene coşku ile katılım sağladılar. Ardından üzerinde Atatürk resmi ve A’dan Z’ye SERİK logolu “ 92 YILDIR AYNI HEYECANLA HOŞGELDİN ATAM” yazılı pankart açarak tören alanında bu coşkuya ortak oldular.

Törene Serik Kaymakamı sayın Ahmet Hikmet Şahin, Serik Belediye Başkanı sayın Enver Aputkan, Serik Cumhuriyet Başsavcısı sayın H.Abdullah Aytekin, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, basın mensupları, öğrenci ve seyirciler katılım sağladı. Tören sonunda toplu olarak fotoğraf çekindiler.

Tören bitiminde protokol ve misafirler Serik Belediyesi tarafından İkram edilen yemeğe toplu olarak katılım sağladılar.

2021-2022 eğitim öğretim yılında Proje Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşağıkocayatak İlkokulu, Deniztepesi İlkokulu, Tekeli İlkokulu ve Karadayı İlkokulundan 10 öğretmen ortaklığı ile yürütülen proje her ay değişik etkinliklerle mayıs ayına kadar devam edecektir.

Etkinlik sonunda Proje ortakları Aşağıkocayatak İlkokulu Öğretmenleri Asuman Demiray, Gülsüm Koca, Hatice Açıkalın, Nurcan Yıldırım, Deniztepesi İlkokulu Öğretmenleri Halime İltar, Arif Dağlı, Serap Taş, Tekeli İlkokulu Öğretmenleri Ferit İltar, Elif Zengin Ve Karadayı İlkokulu Öğretmeni Özlem Taş tüm bu organizasyon, gezi ve destekleri için Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.