Antalya’da Adanalılar Derneği Kuruldu

Asayiş 10.04.2022 - 17:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3794+ kez okundu.
 

Antalya’da Adanalılar Derneği Kuruldu

Antalya’da ilk kez Abdullah İlk kahraman ve Ali Karadede önderliğinde Antalya Adanalılar Derneği kuruldu.
Antalya’da ilk kez Abdullah İlk kahraman ve Ali Karadede önderliğinde Antalya Adanalılar Derneği kuruldu. Antalya Adanalar Derneği Başkanı Ali Karadede yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 38 bin Adanalı’ nın yaşadığı kentimizde henüz faaliyete geçmiş olan derneğimiz birlik ve beraberliğin sağlanması misyonuyla yola koyulmuştur. İlk genel kurul toplantımız ışığında Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Odası Başkanvekili Ali Karadede Antalya Adanalılar derneğinin de büyük bir gururla başkanı seçilmiştir. Derneğimiz aynı yöreden kişilerin birbiriyle buluşup görüştüğü, birbirine destek olduğu ve kültürel paylaşımların yapıldığı yer konumuna gelecektir. Başta Adana kültürünü, lezzetlerini,  hemşeri ilişkilerini, dayanışmayı, ekonomik yardımları ve bunun gibi birçok rolü üstlenecek olan derneğimiz kentimize ve tüm vatandaşlarımıza katkıda bulunmayı hedeflemiştir. Dernek üyelerimiz günden güne artarak hemşeri bilinciyle hareket edecektir. Yardımsever, birleştirici, samimi bir yol arkadaşlığı temennisiyle Antalya’mız adına iyi İşler başarmak için kolları sıvamıştır” ifadelerini kullandı.
Antalya’da ilk kez Abdullah İlk kahraman ve Ali Karadede önderliğinde Antalya Adanalılar Derneği kuruldu.

Antalya’da ilk kez Abdullah İlk kahraman ve Ali Karadede önderliğinde Antalya Adanalılar Derneği kuruldu.

Antalya Adanalar Derneği Başkanı Ali Karadede yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 38 bin Adanalı’ nın yaşadığı kentimizde henüz faaliyete geçmiş olan derneğimiz birlik ve beraberliğin sağlanması misyonuyla yola koyulmuştur. İlk genel kurul toplantımız ışığında Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Odası Başkanvekili Ali Karadede Antalya Adanalılar derneğinin de büyük bir gururla başkanı seçilmiştir.

Derneğimiz aynı yöreden kişilerin birbiriyle buluşup görüştüğü, birbirine destek olduğu ve kültürel paylaşımların yapıldığı yer konumuna gelecektir. Başta Adana kültürünü, lezzetlerini,  hemşeri ilişkilerini, dayanışmayı, ekonomik yardımları ve bunun gibi birçok rolü üstlenecek olan derneğimiz kentimize ve tüm vatandaşlarımıza katkıda bulunmayı hedeflemiştir.

Dernek üyelerimiz günden güne artarak hemşeri bilinciyle hareket edecektir. Yardımsever, birleştirici, samimi bir yol arkadaşlığı temennisiyle Antalya’mız adına iyi İşler başarmak için kolları sıvamıştır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.