Can Dost Ekiplere Yolu Gösterdi

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 12.02.2023 - 18:09, Güncelleme: 12.02.2023 - 18:09 2533+ kez okundu.
 

Can Dost Ekiplere Yolu Gösterdi

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu köyüne yardım götürürken yolu kaybeden Konyaaltı Belediyesi ekiplerine bir köpek yolu gösterdi.
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu köyüne yardım götürürken yolu kaybeden Konyaaltı Belediyesi ekiplerine bir köpek yolu gösterdi. Deprem felaketinin yaşandığı illerde çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, şehir merkezinden dağ köylerine kadar yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bölgeye gönderilen 31 tır ve 7 kamyon yardım kolisi, belediye ekipleri tarafından direkt vatandaşlara dağıtıldı. Büyük araçların girmediği yerlere ise küçük araçlarla yardım götürülüyor. Bu yardımlardan biri de Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu dağ köyüne götürülmek üzere yola çıktı. Ancak ekipler bir süre sonra gidecekleri köyün yolunu kaybetti. Yolu bulmaya uğraşırken bir köpeğin aracın yanına geldiğini daha sonra geriye dönüp hiç durmadan koştuğunu söyleyen ekipler, köpeği takip etti. Birkaç kilometre köpeği takip ettikten sonra aradıkları köyü bulan ekipler, o anları videoya çekti. Depremin yaşandığı günden bu yana köye ilk kez yardım gitti. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, köydeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kırsal bölgelerdeki vatandaşlara ulaşmaya devam etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, deprem felaketinin yaşandığı illerdeki çalışmaları ve bölgeye götürülen yardımlar bizzat koordine etmeye devam ediyor. Başkan Esen, yardımların ulaşmadığı yerleri tespit etmek ve bölgedeki vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için afet bölgesinde kalmaya devam edecek.
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu köyüne yardım götürürken yolu kaybeden Konyaaltı Belediyesi ekiplerine bir köpek yolu gösterdi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu köyüne yardım götürürken yolu kaybeden Konyaaltı Belediyesi ekiplerine bir köpek yolu gösterdi.

Deprem felaketinin yaşandığı illerde çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, şehir merkezinden dağ köylerine kadar yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bölgeye gönderilen 31 tır ve 7 kamyon yardım kolisi, belediye ekipleri tarafından direkt vatandaşlara dağıtıldı. Büyük araçların girmediği yerlere ise küçük araçlarla yardım götürülüyor. Bu yardımlardan biri de Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Payamburnu dağ köyüne götürülmek üzere yola çıktı. Ancak ekipler bir süre sonra gidecekleri köyün yolunu kaybetti. Yolu bulmaya uğraşırken bir köpeğin aracın yanına geldiğini daha sonra geriye dönüp hiç durmadan koştuğunu söyleyen ekipler, köpeği takip etti. Birkaç kilometre köpeği takip ettikten sonra aradıkları köyü bulan ekipler, o anları videoya çekti. Depremin yaşandığı günden bu yana köye ilk kez yardım gitti. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, köydeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kırsal bölgelerdeki vatandaşlara ulaşmaya devam etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, deprem felaketinin yaşandığı illerdeki çalışmaları ve bölgeye götürülen yardımlar bizzat koordine etmeye devam ediyor. Başkan Esen, yardımların ulaşmadığı yerleri tespit etmek ve bölgedeki vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için afet bölgesinde kalmaya devam edecek.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.