Yeni Başhekim Görev Yerine Başladı

Sağlık (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.06.2023 - 21:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 21:39 3687+ kez okundu.
 

Yeni Başhekim Görev Yerine Başladı

Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uzm.Dr. Recep Yıldırım bu gün makamında göreve başladı.
Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uzm.Dr. Recep Yıldırım  bu gün makamında göreve  başladı. 1986 Antalya doğumlu Recep Yıldırım Pamukkale Üniverstesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniverstesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalından uzmanlığını almıştır. Van’da İl sağlık Müdür Yardımcılığı, Denizli Acıpayam Devlet Hastanesi’nde uzman hekimlik, Akdeniz Üniverstesi’nde Araştırma Görevlisi, Kafkas Üniverstesi’nde Öğretim Görevlisi, Van Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Uzman Hekimlik, Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim Vekili görevlerini yürütmüştür. 14 Mart 2012  Sağlık Bakanlığı Yılın Sağlık Çalışanı Altın Steteskop Ödülü alan Yıldırım, sunmuş olduğu özverili sağlık hizmetlerinin ardından Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak ataması yapılmıştır. Sayın Yıldırım yeni görev yerinde yapılan devir teslim töreninde Başhekim Vekilliği süresince sunduğu hizmetler için Op.Dr.İbrahim Eke’ye teşekkürlerini sundu. Meslek hayatı süresince etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak için gerekli hassasiyeti gösteren Yıldırım “Antalya’nın merkezinde yer alan hastanemizin kalite standartları gereğince vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet alması için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.
Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uzm.Dr. Recep Yıldırım bu gün makamında göreve başladı.

Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uzm.Dr. Recep Yıldırım  bu gün makamında göreve  başladı.

1986 Antalya doğumlu Recep Yıldırım Pamukkale Üniverstesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniverstesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalından uzmanlığını almıştır. Van’da İl sağlık Müdür Yardımcılığı, Denizli Acıpayam Devlet Hastanesi’nde uzman hekimlik, Akdeniz Üniverstesi’nde Araştırma Görevlisi, Kafkas Üniverstesi’nde Öğretim Görevlisi, Van Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Uzman Hekimlik, Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim Vekili görevlerini yürütmüştür. 14 Mart 2012  Sağlık Bakanlığı Yılın Sağlık Çalışanı Altın Steteskop Ödülü alan Yıldırım, sunmuş olduğu özverili sağlık hizmetlerinin ardından Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak ataması yapılmıştır.

Sayın Yıldırım yeni görev yerinde yapılan devir teslim töreninde Başhekim Vekilliği süresince sunduğu hizmetler için Op.Dr.İbrahim Eke’ye teşekkürlerini sundu. Meslek hayatı süresince etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak için gerekli hassasiyeti gösteren Yıldırım “Antalya’nın merkezinde yer alan hastanemizin kalite standartları gereğince vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet alması için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.