Genç Yetenek Niyazi Yakından Takip Ediliyor

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.01.2024 - 13:23, Güncelleme: 07.01.2024 - 13:23 2958+ kez okundu.
 

Genç Yetenek Niyazi Yakından Takip Ediliyor

17 yaşında iki yıl önce Antalyaspor’da profesyonelliğe ilk adımı atan Niyazi Özcan, performansıyla her geçen gün daha da dikkat çekiyor
antalyahabertakip.com - Gençlere önem veren anlayışa sahip yeni Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın genç yeteneği yakından izleyecek olması şimdiden büyük heyecan yarattı. Antalyaspor’dan zamanında hamle A takım ile de antrenmanlara çıkan Niyazi Özcan, oynamış olduğu kategoride diğer takımlarında dikkatini çekmeyi başarmış bir isim. Antalyaspor ise geleceğin yıldız futbolcusu olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğine inandığı genç Niyazi’yi profesyonel yaparak müthiş bir hamle de bulundu 2004 doğumlu Niyazi Özcan sürati ve çabukluğu ile dikkat çekiyor, Antalyaspor bilindiği üzere Türkiye liglerinde gençlere en çok önem veren kulüplerin başında geliyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da aynı hassasiyetle takımın başında bulunuyor olması hem Niyazi Özcan hem de diğer futbolcular için büyük bir fırsat.
17 yaşında iki yıl önce Antalyaspor’da profesyonelliğe ilk adımı atan Niyazi Özcan, performansıyla her geçen gün daha da dikkat çekiyor

antalyahabertakip.com - Gençlere önem veren anlayışa sahip yeni Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın genç yeteneği yakından izleyecek olması şimdiden büyük heyecan yarattı.

Antalyaspor’dan zamanında hamle

A takım ile de antrenmanlara çıkan Niyazi Özcan, oynamış olduğu kategoride diğer takımlarında dikkatini çekmeyi başarmış bir isim. Antalyaspor ise geleceğin yıldız futbolcusu olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğine inandığı genç Niyazi’yi profesyonel yaparak müthiş bir hamle de bulundu

2004 doğumlu Niyazi Özcan sürati ve çabukluğu ile dikkat çekiyor, Antalyaspor bilindiği üzere Türkiye liglerinde gençlere en çok önem veren kulüplerin başında geliyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da aynı hassasiyetle takımın başında bulunuyor olması hem Niyazi Özcan hem de diğer futbolcular için büyük bir fırsat.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.