Başkan Güngör, “Manavgat Turizmini Daha Geniş Kitlelere Hitap Edecek Hale Getirmek İçin Turizm Paydaşları İle Görüşmeler Gerçekleştirdik"

Ekonomi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 13.02.2024 - 19:45, Güncelleme: 13.02.2024 - 19:45 3056+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, “Manavgat Turizmini Daha Geniş Kitlelere Hitap Edecek Hale Getirmek İçin Turizm Paydaşları İle Görüşmeler Gerçekleştirdik"

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Oda olarak 27. EMİTT Fuarını ziyaret ettiklerini belirterek Manavgat turizmini daha geniş kitlelere hitap edecek hale getirmek için turizm paydaşları ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.
antalyahabertakip.com - Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2024), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27. kez kapılarını açtı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO Meclis Başkanı Sedat Öz, MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Başkan Yardımcıları Anıl Bahar, Ali Özen, MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şenel ve Ramazan Esginus ile birlikte EMİTT Fuarı’nı ziyaret ederek görüşmeler yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve turizm paydaşlarını ziyaret eden MATSO heyeti bölge tanıtımına yönelik görüşmeler yaptı. Fuar sonrası açıklamalar yapan Başkan Güngör, MATSO olarak, amaçlarının bölgeye gelen turist sayısının artışına katkı sağlamak olduğunu belirterek bunun için çaba gösterdiklerini söyledi. EMİTT’in, son 26 yıldır sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunduğunu belirten Başkan Güngör, fuarın bir turizm zirvesi konumunda yer aldığını söyledi. Fuar’ın, her yıl sektörün büyümesine katkıda bulunduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, Manavgat-Side destinasyonun tanıtımına yönelik turizm paydaşları ile görüşmeler yaptıklarını söyledi. Başkan Güngör konuşmasını şöyle sürdürdü; “EMITT,  650 katılımcının tanıtım için stant açtığı her yıl 40.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlamaktadır. Bu açıdan Manavgat’ın tanıtımına yönelik yaptığımız görüşmeler önemlidir. Doğru tanıtım planlaması ve projelerle Manavgat turizmi daha geniş kitlelere hitap edecektir. Manavgat, Türkiye’nin en fazla doğal güzelliğe sahip alanlarından birisi olup doğal güzellikleri yanında tarihi ve kültürel değerleriyle de dikkat çekmektedir. Bu açıdan Manavgat, ülkemizde turizm açısından büyük bir potansiyel ortaya koymaktadır. Kentimizin turizm anlamında hak ettiği yerde olabilmesi için MATSO olarak tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Manavgat –Side Turizm destinasyonu ülkemizin hatta dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından birisidir. Bu destinasyonu daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız”.
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Oda olarak 27. EMİTT Fuarını ziyaret ettiklerini belirterek Manavgat turizmini daha geniş kitlelere hitap edecek hale getirmek için turizm paydaşları ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

antalyahabertakip.com - Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2024), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27. kez kapılarını açtı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO Meclis Başkanı Sedat Öz, MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Başkan Yardımcıları Anıl Bahar, Ali Özen, MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şenel ve Ramazan Esginus ile birlikte EMİTT Fuarı’nı ziyaret ederek görüşmeler yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve turizm paydaşlarını ziyaret eden MATSO heyeti bölge tanıtımına yönelik görüşmeler yaptı.

Fuar sonrası açıklamalar yapan Başkan Güngör, MATSO olarak, amaçlarının bölgeye gelen turist sayısının artışına katkı sağlamak olduğunu belirterek bunun için çaba gösterdiklerini söyledi. EMİTT’in, son 26 yıldır sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunduğunu belirten Başkan Güngör, fuarın bir turizm zirvesi konumunda yer aldığını söyledi. Fuar’ın, her yıl sektörün büyümesine katkıda bulunduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, Manavgat-Side destinasyonun tanıtımına yönelik turizm paydaşları ile görüşmeler yaptıklarını söyledi. Başkan Güngör konuşmasını şöyle sürdürdü; “EMITT,  650 katılımcının tanıtım için stant açtığı her yıl 40.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlamaktadır. Bu açıdan Manavgat’ın tanıtımına yönelik yaptığımız görüşmeler önemlidir. Doğru tanıtım planlaması ve projelerle Manavgat turizmi daha geniş kitlelere hitap edecektir.

Manavgat, Türkiye’nin en fazla doğal güzelliğe sahip alanlarından birisi olup doğal güzellikleri yanında tarihi ve kültürel değerleriyle de dikkat çekmektedir. Bu açıdan Manavgat, ülkemizde turizm açısından büyük bir potansiyel ortaya koymaktadır. Kentimizin turizm anlamında hak ettiği yerde olabilmesi için MATSO olarak tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Manavgat –Side Turizm destinasyonu ülkemizin hatta dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından birisidir. Bu destinasyonu daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız”.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.