Kızıl Goncalar 8. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 24.02.2024 - 20:12, Güncelleme: 24.02.2024 - 20:12 3405+ kez okundu.
 

Kızıl Goncalar 8. Bölüm Özeti

Zeynep’i göndermek üzere olan Levent, ani bir haberle köşeye sıkışınca kızıyla Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.
antalyahabertakip.com - Öte yandan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem’i Zeynep’le sınamaya kalkışır. Zeynep’in yurtdışına kaçamayışı, Cüneyd’den de kaçamayışı anlamına gelecektir. Dergah ikili bir için yeni bir karar alır. Ancak Meryem’in kızını kaderine terk etmeye niyeti yoktur. Meryem, son çare olarak çok tehlikeli bir oyuna kalkışır. Bu yolda Meryem’e, onu bir tehdit olarak görmeye başlayan Beste yardım edecektir. Ancak ikilinin Levent’ten habersiz giriştiği bu macera, Meryem ve Zeynep’i ölümle yüz yüze getirir.
Zeynep’i göndermek üzere olan Levent, ani bir haberle köşeye sıkışınca kızıyla Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

antalyahabertakip.com - Öte yandan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem’i Zeynep’le sınamaya kalkışır.

Zeynep’in yurtdışına kaçamayışı, Cüneyd’den de kaçamayışı anlamına gelecektir. Dergah ikili bir için yeni bir karar alır. Ancak Meryem’in kızını kaderine terk etmeye niyeti yoktur.

Meryem, son çare olarak çok tehlikeli bir oyuna kalkışır. Bu yolda Meryem’e, onu bir tehdit olarak görmeye başlayan Beste yardım edecektir. Ancak ikilinin Levent’ten habersiz giriştiği bu macera, Meryem ve Zeynep’i ölümle yüz yüze getirir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.