Korkma Ben Yanındayım’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.03.2024 - 19:52, Güncelleme: 03.03.2024 - 19:52 2792+ kez okundu.
 

Korkma Ben Yanındayım’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

NOW’ın, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, izleyicilere yüreklere dokunacak bir aile draması sunacak dizi, 9 Mart Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
antalyahabertakip.com - Yeni tanıtımıyla yayın tarihini duyuran Korkma Ben Yanındayım’ın yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryosunu da Erkan Birgören kaleme alıyor. Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.
NOW’ın, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, izleyicilere yüreklere dokunacak bir aile draması sunacak dizi, 9 Mart Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.

antalyahabertakip.com - Yeni tanıtımıyla yayın tarihini duyuran Korkma Ben Yanındayım’ın yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryosunu da Erkan Birgören kaleme alıyor. Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.