Gazeteci Akpınaroğlu’nun Ulualan Zaferi

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 13.03.2024 - 19:53, Güncelleme: 13.03.2024 - 19:53 5324+ kez okundu.
 

Gazeteci Akpınaroğlu’nun Ulualan Zaferi

Manavgat Ulu alan bölgesi için Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nca yapılmak istenen golf sahası iptali için Gzt. Gülsüm Nalan Akpınaroğlu dava açtı.
antalyahabertakip.com - Gzt. Gülsüm Nalan Akpınaroğlu’nun açmış olduğu dava karara çıktı. Akpınaroğlu davayı kazanarak , Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Turizm Alanı ve Side II Nolu Turizm Merkezi, Kızılağaç Bölgesi 3. Etaba ilişkin olarak yapılan dava konusu Doğu Antalya 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonunun, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının, Ulualan Bölgesinin 4 parça hallinde Golf Alanı olarak planlanmasına ilişkin kısmında hukuka uyarlık bulunmadığı sonuç ve kanaatine varılarak , dava konusu işlemlerin iptaline karar verildi. Gzt. G. Nalan Akpınaroğlu  “bu benim değil Manavgat’ın Zaferidir. Yaşadığımız bu topraklara sahip çıkacağız” dedi.
Manavgat Ulu alan bölgesi için Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nca yapılmak istenen golf sahası iptali için Gzt. Gülsüm Nalan Akpınaroğlu dava açtı.

antalyahabertakip.com - Gzt. Gülsüm Nalan Akpınaroğlu’nun açmış olduğu dava karara çıktı. Akpınaroğlu davayı kazanarak , Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Turizm Alanı ve Side II Nolu Turizm Merkezi, Kızılağaç Bölgesi 3. Etaba ilişkin olarak yapılan dava konusu Doğu Antalya 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonunun, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının, Ulualan Bölgesinin 4 parça hallinde Golf Alanı olarak planlanmasına ilişkin kısmında hukuka uyarlık bulunmadığı sonuç ve kanaatine varılarak , dava konusu işlemlerin iptaline karar verildi.

Gzt. G. Nalan Akpınaroğlu  “bu benim değil Manavgat’ın Zaferidir. Yaşadığımız bu topraklara sahip çıkacağız” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.