Vali Şahin: “Bu Tür Merkezler Ailelerimize Nefes Oluyor.”

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 02.04.2024 - 19:01, Güncelleme: 02.04.2024 - 19:01 10680 kez okundu.
 

Vali Şahin: “Bu Tür Merkezler Ailelerimize Nefes Oluyor.”

Vali Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı.
antalyahabertakip.com - Gençlik Merkezinde yer alan atölyeleri inceleyen Vali Şahin, özel öğrencilerin aileleriyle tek tek sohbet etti." Muratpaşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Hulusi Şahin ile birlikte Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ile özel öğrenciler ve aileleri katıldı. Etkinlik kapsamında Muratpaşa Gençlik Merkezi içerisinde özel öğrenciler için açılan atölyelerin çok kıymetli yatırımlar olduğunu belirten Vali Şahin, “Rehabilitasyon merkezleri çok kıymetli. Çünkü özel durumu olan çocukların aileleri, yirmi dört saat insanüstü bir gayret göstererek evlatlarıyla ilgileniyorlar. Ailelerimize devlet eliyle yardımcı olmak, onlara nefes aldırabilmek için bu tesisler kuruluyor. Evlatlarını güvenle bırakabilecekleri, kendileri gibi evlatlara sahip ailelerle tanışıp sosyalleşmeleri için tesislerimiz hizmete açılıyor. Emeği geçen herkesi içtenlikle tebrik ediyorum.” dedi. Aileler ile tek tek ilgilenen Vali Şahin, ailelerin çocuklarının eğitimleriyle ilgili yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi. Vali Şahin, özel eğitim sistemi, tesislere ulaşım kolaylığı, tesislerimizde ihtiyaç duyulan atölyeler ve kurslar gibi konularda değerlendirmelerde bulunarak ilgili kurumlarla iletişim halinde olduğunu söyledi. Vali Hulusi Şahin, ailelerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından Muratpaşa Genlik Merkezi Gençlik Liderlerinin sunduğu konseri dinledi. Öğrenciler, Muratpaşa Gençlik Merkezinde keçeden, seramikten ve turunçtan yaptığı ürünleri Vali Şahin'e hediye etti.
Vali Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı.

antalyahabertakip.com - Gençlik Merkezinde yer alan atölyeleri inceleyen Vali Şahin, özel öğrencilerin aileleriyle tek tek sohbet etti."

Muratpaşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Hulusi Şahin ile birlikte Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ile özel öğrenciler ve aileleri katıldı.

Etkinlik kapsamında Muratpaşa Gençlik Merkezi içerisinde özel öğrenciler için açılan atölyelerin çok kıymetli yatırımlar olduğunu belirten Vali Şahin, “Rehabilitasyon merkezleri çok kıymetli. Çünkü özel durumu olan çocukların aileleri, yirmi dört saat insanüstü bir gayret göstererek evlatlarıyla ilgileniyorlar. Ailelerimize devlet eliyle yardımcı olmak, onlara nefes aldırabilmek için bu tesisler kuruluyor. Evlatlarını güvenle bırakabilecekleri, kendileri gibi evlatlara sahip ailelerle tanışıp sosyalleşmeleri için tesislerimiz hizmete açılıyor. Emeği geçen herkesi içtenlikle tebrik ediyorum.” dedi.

Aileler ile tek tek ilgilenen Vali Şahin, ailelerin çocuklarının eğitimleriyle ilgili yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi. Vali Şahin, özel eğitim sistemi, tesislere ulaşım kolaylığı, tesislerimizde ihtiyaç duyulan atölyeler ve kurslar gibi konularda değerlendirmelerde bulunarak ilgili kurumlarla iletişim halinde olduğunu söyledi.

Vali Hulusi Şahin, ailelerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından Muratpaşa Genlik Merkezi Gençlik Liderlerinin sunduğu konseri dinledi. Öğrenciler, Muratpaşa Gençlik Merkezinde keçeden, seramikten ve turunçtan yaptığı ürünleri Vali Şahin'e hediye etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.