Antalya Çağdaş Hekimler Antalya Tabip Odası Seçimleri İçin Adaylarını Tanıttı

Sağlık (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.04.2024 - 13:24, Güncelleme: 06.04.2024 - 13:24 10666 kez okundu.
 

Antalya Çağdaş Hekimler Antalya Tabip Odası Seçimleri İçin Adaylarını Tanıttı

Antalya Çağdaş Hekimler, 5 Mayıs 2024’te yapılacak olan Antalya Tabip Odası Kurulları ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Büyük Kongre Delegeleri seçimi için adaylarını duyurdu.
antalyahabertakip.com - Antalya Çağdaş Hekimler, 5 Mayıs 2024’te yapılacak olan Antalya Tabip Odası Kurulları ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Büyük Kongre Delegeleri seçimi için adaylarını duyurdu. Dr. Gülsün Gülay Yılmaz’ın “Halkın sağlık hakkı için adayız” açıklamasıyla başlayan tanıtım, hekimlerin ve halkın sağlık hakkına vurgu yaptı. Halkın Sağlık Hakkı İçin Adayız Dr. Gülsün Gülay Yılmaz, yaşamın krizi olarak tanımladığı mevcut durumda, insanın ve insanlık değerlerinin ölümüne tanıklık etmek zorunda bırakılan hekimlerin, halkın sağlık hakkı için aday olduklarını belirtti. Herkes için eşit, ulaşılabilir, nitelikli, basamaklandırılmış sağlık hizmetini ve insan onuruna/haklarına saygıyı temel alan bir sağlık sistemi için aday olduklarını ifade etti.Adaylar Tanıtıldı Antalya Çağdaş Hekimler, seçimler için adaylarını şu şekilde sıraladı: Yönetim Kurulu Adayları Uzm. Dr. Okan Ö. Cinemre - Beyin ve Sinir Cerrahisi Dr. İbrahim Çelik – Aile Hekimi Prof. Dr. M. Levent Döşemeci - Anesteziyoloji ve Reanimasyon Dr. V. Aydan İzgi – Pratisyen Hekim Dr. Ezgi Özgün – Tıp Eğitimi Uzm. Dr. Aynur Öztek - Kardiyoloji Uzm. Dr. Gülsün Gülay Yılmaz – Çocuk Nefrolojisi Onur Kurulu Adayları Uzm. Dr. Fatmagül Aslan - Adli Tıp Prof. Dr. Erdal Gilgil - FTR, Romatoloji Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu - Çocuk Cerrahisi Uzm. Dr. Ali Özlük - Genel Cerrahi Prof. Dr. H. Elif Peştereli - Tıbbi Patoloji Denetleme Kurulu Adayları Dr. Mustafa Tekin – Pratisyen Hekim Dr. Mehmet Yapıcı – Pratisyen Hekim Dr. Ümit Yücetin - Pratisyen Hekim Delegasyon Adayları Dr. Elmas Döşemeci - Aile Hekimi Dr. Naci İşoğlu – Aile Hekimi Prof. Dr. Taha Karaman - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Prof. Dr. Nursel Şahin - Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doç. Dr. Fikret Taş - Radyoloji Uzm. Dr. Hamide Tomruk - Kadın Hastalıkları ve Doğum Dr. H. Yücel Yapıcı - Pratisyen Hekim Prof. Dr. Ertan Yılmaz - Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzm. Dr. Ulaş Yılmaz - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
Antalya Çağdaş Hekimler, 5 Mayıs 2024’te yapılacak olan Antalya Tabip Odası Kurulları ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Büyük Kongre Delegeleri seçimi için adaylarını duyurdu.

antalyahabertakip.com - Antalya Çağdaş Hekimler, 5 Mayıs 2024’te yapılacak olan Antalya Tabip Odası Kurulları ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Büyük Kongre Delegeleri seçimi için adaylarını duyurdu. Dr. Gülsün Gülay Yılmaz’ın “Halkın sağlık hakkı için adayız” açıklamasıyla başlayan tanıtım, hekimlerin ve halkın sağlık hakkına vurgu yaptı.

Halkın Sağlık Hakkı İçin Adayız

Dr. Gülsün Gülay Yılmaz, yaşamın krizi olarak tanımladığı mevcut durumda, insanın ve insanlık değerlerinin ölümüne tanıklık etmek zorunda bırakılan hekimlerin, halkın sağlık hakkı için aday olduklarını belirtti. Herkes için eşit, ulaşılabilir, nitelikli, basamaklandırılmış sağlık hizmetini ve insan onuruna/haklarına saygıyı temel alan bir sağlık sistemi için aday olduklarını ifade etti.Adaylar Tanıtıldı

Antalya Çağdaş Hekimler, seçimler için adaylarını şu şekilde sıraladı:

Yönetim Kurulu Adayları

Uzm. Dr. Okan Ö. Cinemre - Beyin ve Sinir Cerrahisi

Dr. İbrahim Çelik – Aile Hekimi

Prof. Dr. M. Levent Döşemeci - Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Dr. V. Aydan İzgi – Pratisyen Hekim

Dr. Ezgi Özgün – Tıp Eğitimi

Uzm. Dr. Aynur Öztek - Kardiyoloji

Uzm. Dr. Gülsün Gülay Yılmaz – Çocuk Nefrolojisi

Onur Kurulu Adayları

Uzm. Dr. Fatmagül Aslan - Adli Tıp

Prof. Dr. Erdal Gilgil - FTR, Romatoloji

Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu - Çocuk Cerrahisi

Uzm. Dr. Ali Özlük - Genel Cerrahi

Prof. Dr. H. Elif Peştereli - Tıbbi Patoloji

Denetleme Kurulu Adayları

Dr. Mustafa Tekin – Pratisyen Hekim

Dr. Mehmet Yapıcı – Pratisyen Hekim

Dr. Ümit Yücetin - Pratisyen Hekim

Delegasyon Adayları

Dr. Elmas Döşemeci - Aile Hekimi

Dr. Naci İşoğlu – Aile Hekimi

Prof. Dr. Taha Karaman - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr. Nursel Şahin - Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Doç. Dr. Fikret Taş - Radyoloji

Uzm. Dr. Hamide Tomruk - Kadın Hastalıkları ve Doğum

Dr. H. Yücel Yapıcı - Pratisyen Hekim

Prof. Dr. Ertan Yılmaz - Deri ve Zührevi Hastalıkları

Uzm. Dr. Ulaş Yılmaz - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.