Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.04.2024 - 14:59, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:59 10886 kez okundu.
 

Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Aziz Milletimizin güven ve huzuru için gece gündüz demeden görevi başında olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun.
antalyahabertakip.com - Polis Teşkilatımız devletimizin önde gelen “omurga” kurumlarından biridir. İdareciler olarak bizim de gören gözümüz, duyan kulağımız, tutan elimiz; en yakın mesai arkadaşımızdır. Devletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Milletimizin huzur ve güveninin muhafızıdır. Teşkilatımızın her bir ferdi, 179 yıldır, her türlü bölücü yapıyla, milli irademizi sarsmaya yeltenen şer odaklarıyla, uyuşturucu çeteleriyle, organize suç örgütleriyle, trafik canavarlarıyla; kamu düzenimizi tehlikeye sokan her şey ve herkesle mücadele etmektedir.  Bu mücadeleyi, bu ulvi görevi, fedakârca ve canını hiçe sayarak yerine getiren polis teşkilatımızla ne kadar gurur duysak; teşkilatımızın kahraman mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle, teşkilatımızın, görevini fedakârca yapan tüm neferlerine teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum.  Görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, canını ortaya koyan kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Polis Teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu başarı dolu ömürler diliyorum. 10 Nisan Polis Gününüz kutlu olsun.
Aziz Milletimizin güven ve huzuru için gece gündüz demeden görevi başında olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun.

antalyahabertakip.com - Polis Teşkilatımız devletimizin önde gelen “omurga” kurumlarından biridir. İdareciler olarak bizim de gören gözümüz, duyan kulağımız, tutan elimiz; en yakın mesai arkadaşımızdır. Devletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Milletimizin huzur ve güveninin muhafızıdır.

Teşkilatımızın her bir ferdi, 179 yıldır, her türlü bölücü yapıyla, milli irademizi sarsmaya yeltenen şer odaklarıyla, uyuşturucu çeteleriyle, organize suç örgütleriyle, trafik canavarlarıyla; kamu düzenimizi tehlikeye sokan her şey ve herkesle mücadele etmektedir.  Bu mücadeleyi, bu ulvi görevi, fedakârca ve canını hiçe sayarak yerine getiren polis teşkilatımızla ne kadar gurur duysak; teşkilatımızın kahraman mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır.

10 Nisan Polis Günü münasebetiyle, teşkilatımızın, görevini fedakârca yapan tüm neferlerine teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum.  Görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, canını ortaya koyan kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Polis Teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu başarı dolu ömürler diliyorum.

10 Nisan Polis Gününüz kutlu olsun.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.