Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ten 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.04.2024 - 20:53, Güncelleme: 22.04.2024 - 20:53 2367 kez okundu.
 

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ten 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
antalyahabertakip.com - TBMM'nin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin ardından milli egemenlik ruhu ile doğduğunu belirten Başkan Öztürk, “Bir asır önce Türk milletinin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme yolunda verilen istikbal mücadelesinin en güçlü ilham kaynağı olmuştur. Bugün aynı milli duygular etrafında milletçe, 104. açılış yıl dönümünü kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisimizle, daha da güçlenen Cumhuriyetimizle, geleceğe güvenle bakıyoruz. Ayrıca bugün, çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu hatırladığımız  Çocuk Bayramı. Onların gülen yüzleri, umut dolu bakışları geleceğimizin en önemli parçalarıdır. Onlara sadece sevgi ve ilgi göstermekle kalmayalım, aynı zamanda onların haklarına saygı duymalıyız. Onlara eşit bir gelecek sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bu özel günü coşkuyla kutlarken, çocuklarımıza sevgiyle yaklaşalım ve onların geleceğini güçlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapalım. Hep birlikte, daha aydınlık bir yarın için çalışalım. Bu duygu ve düşünceyle,  Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı sürecinde mecliste görev almış tüm mebuslarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

antalyahabertakip.com - TBMM'nin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin ardından milli egemenlik ruhu ile doğduğunu belirten Başkan Öztürk, “Bir asır önce Türk milletinin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme yolunda verilen istikbal mücadelesinin en güçlü ilham kaynağı olmuştur. Bugün aynı milli duygular etrafında milletçe, 104. açılış yıl dönümünü kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisimizle, daha da güçlenen Cumhuriyetimizle, geleceğe güvenle bakıyoruz.

Ayrıca bugün, çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu hatırladığımız  Çocuk Bayramı. Onların gülen yüzleri, umut dolu bakışları geleceğimizin en önemli parçalarıdır. Onlara sadece sevgi ve ilgi göstermekle kalmayalım, aynı zamanda onların haklarına saygı duymalıyız. Onlara eşit bir gelecek sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
Bu özel günü coşkuyla kutlarken, çocuklarımıza sevgiyle yaklaşalım ve onların geleceğini güçlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapalım. Hep birlikte, daha aydınlık bir yarın için çalışalım.

Bu duygu ve düşünceyle,  Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı sürecinde mecliste görev almış tüm mebuslarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.