Aksu Belediyesi Halk Plajları Yaza Hazır

Belediyeler 17.05.2019 - 00:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2235+ kez okundu.
 

Aksu Belediyesi Halk Plajları Yaza Hazır

Aksu Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu öncesinde belediyeye ait plajlarda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.
Halk plajlarını daha sağlıklı ve daha temiz hale getirerek vatandaşlara en iyi hizmeti vermeyi ve plaj kullanımını arttırmayı amaçlayan Aksu Belediyesi, sezon öncesinde belediyeye ait halk plajlarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda soyunma ve duş kabinleriyle tuvaletlerin bakım ve onarımının tamamlandığı, halk plajlarının yaza hazır olduğu açıklandı.
Aksu Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu öncesinde belediyeye ait plajlarda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Halk plajlarını daha sağlıklı ve daha temiz hale getirerek vatandaşlara en iyi hizmeti vermeyi ve plaj kullanımını arttırmayı amaçlayan Aksu Belediyesi, sezon öncesinde belediyeye ait halk plajlarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda soyunma ve duş kabinleriyle tuvaletlerin bakım ve onarımının tamamlandığı, halk plajlarının yaza hazır olduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.