Aksu Uçak Okuluna, Uçak Bakım Hangarı

Belediyeler 16.04.2021 - 18:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1649+ kez okundu.
 

Aksu Uçak Okuluna, Uçak Bakım Hangarı

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı, devir teslim protokolü imzalandı.
Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından yaptırılan Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı, devir teslim protokolü imzalandı. Devir teslim törenine, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, ATSO Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve ATSO Yönetim kurulu üyeleri katıldı.   Antalya Valisi Ersin Yazıcı 2021 yılı ATSO Kök ödülleri kapsamında, sosyal sorumluk projesi olarak hayata geçirilen Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı’nın uçak motoru, uçak gövdesi ve elektronik sistemleri ile ilgili yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim vereceğini belirterek, hangarın hayırlı olmasını diledi. KÖK Ödülleri'ni her yıl eğitim alanında yapılan bir yatırımla taçlandırdıklarını dile getiren ATSO Başkanı ise, 2021 yılı KÖK Ödülü sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine bir uçak hangarı yaptırarak merhum Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Erkan'ın adının verdik. Hangarımız öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı, devir teslim protokolü imzalandı.

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından yaptırılan Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı, devir teslim protokolü imzalandı.

Devir teslim törenine, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, ATSO Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve ATSO Yönetim kurulu üyeleri katıldı.  

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 2021 yılı ATSO Kök ödülleri kapsamında, sosyal sorumluk projesi olarak hayata geçirilen Erol Erkan Uçak Bakım Hangarı’nın uçak motoru, uçak gövdesi ve elektronik sistemleri ile ilgili yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim vereceğini belirterek, hangarın hayırlı olmasını diledi.

KÖK Ödülleri'ni her yıl eğitim alanında yapılan bir yatırımla taçlandırdıklarını dile getiren ATSO Başkanı ise, 2021 yılı KÖK Ödülü sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine bir uçak hangarı yaptırarak merhum Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Erkan'ın adının verdik. Hangarımız öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.