Antalya İçin ‘Sosyal İnovasyon Model Projesi’ Çalışmaları Sürüyor

Asayiş 19.04.2022 - 16:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1961+ kez okundu.
 

Antalya İçin ‘Sosyal İnovasyon Model Projesi’ Çalışmaları Sürüyor

Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü), Üsküdar Üniversitesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği SAYAD arasında 23 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da imzalanan ön protokol kapsamında çalışmalar hızla sürüyor.
Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü), Üsküdar Üniversitesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği SAYAD arasında 23 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da imzalanan ön protokol kapsamında çalışmalar hızla sürüyor. Bu bağlamda Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü) ev sahipliğinde yürütülen “Sosyal İnovasyon Model Projesi” tasarım ve içerik oluşturma çalışmaları; 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde, proje yürütücüsü Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği – SAYAD ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Projesinde adım adım… Üsküdar Üniversitesi Proje Geliştirme Direktörü ve Sosyal İnovasyon Uygulama ve Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar yönetiminde gerçekleştirilen beş günlük çalışma boyunca “Sosyal İnovasyon Model Projesi” pilot uygulaması olarak hayata geçirilmesi planlanan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Projesi” tasarım ve içerik geliştirme çalışmalarına devam edildi. Sosyal yeteneklerin açığa çıkarılması hedefleniyor… Akademik danışmanlığını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yaptığı proje, bilimsel temellere dayalı yenilikçi yöntemlerle üretilmiş içeriklerle gerçekleştirilecek. Proje ile aile ve değer odaklı pilot uygulamalarla da toplumun mihenk taşı aile ve geleceğin teminatı çocukların "Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak" ideali ile sosyal yeteneklerinin açığa çıkarılması hedefleniyor. 12 ay Antalya Kepez ilçesinde uygulanacak… 2022 Sivil Toplum Destek Programı kapsamında İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ ne fon desteği amacıyla sunulacak projenin, fon desteğine layık görülmesi halinde 12 Ay süreyle Antalya Kepez ilçesinde uygulanması planlanmaktadır.
Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü), Üsküdar Üniversitesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği SAYAD arasında 23 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da imzalanan ön protokol kapsamında çalışmalar hızla sürüyor.

Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü), Üsküdar Üniversitesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği SAYAD arasında 23 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da imzalanan ön protokol kapsamında çalışmalar hızla sürüyor. Bu bağlamda Antalya Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü) ev sahipliğinde yürütülen “Sosyal İnovasyon Model Projesi” tasarım ve içerik oluşturma çalışmaları; 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde, proje yürütücüsü Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği – SAYAD ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Projesinde adım adım…

Üsküdar Üniversitesi Proje Geliştirme Direktörü ve Sosyal İnovasyon Uygulama ve Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar yönetiminde gerçekleştirilen beş günlük çalışma boyunca “Sosyal İnovasyon Model Projesi” pilot uygulaması olarak hayata geçirilmesi planlanan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Projesi” tasarım ve içerik geliştirme çalışmalarına devam edildi.

Sosyal yeteneklerin açığa çıkarılması hedefleniyor…

Akademik danışmanlığını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yaptığı proje, bilimsel temellere dayalı yenilikçi yöntemlerle üretilmiş içeriklerle gerçekleştirilecek. Proje ile aile ve değer odaklı pilot uygulamalarla da toplumun mihenk taşı aile ve geleceğin teminatı çocukların "Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak" ideali ile sosyal yeteneklerinin açığa çıkarılması hedefleniyor.

12 ay Antalya Kepez ilçesinde uygulanacak…

2022 Sivil Toplum Destek Programı kapsamında İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ ne fon desteği amacıyla sunulacak projenin, fon desteğine layık görülmesi halinde 12 Ay süreyle Antalya Kepez ilçesinde uygulanması planlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.