Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü AHENK Projesi Kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokuluna Çıkartma Yaptı

Asayiş 29.12.2021 - 19:34, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2482+ kez okundu.
 

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü AHENK Projesi Kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokuluna Çıkartma Yaptı

İl Müdürü Gökhan Karaca Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK)Projesi kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi
İl Müdürü Gökhan Karaca Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK)Projesi kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürümüz Gökhan Karaca, Müdür Yardımcıları Şube Müdürleri Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mühendisi Su Ürünleri Mühendislerinden oluşan uzman personelimiz öğrencilerimize Tarım ve Orman Bakanlığımızın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gıdaların sofralarımıza gelme serüvenlerini, hayvan hastalıkları ile mücadele yöntemlerini, organik tarımı, sebze ve meyvelerin üretim aşamalarını, biyolojik mücadele konularında bilgi vererek tarımın ve çiftçilik mesleğinin ne kadar kutsal olduğu anlattılar. İl Müdürü Gökhan Karaca ve kurum müdürlerimiz program sonunda öğrencilerimize portakal ve süt ikramında bulundu.
İl Müdürü Gökhan Karaca Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK)Projesi kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi

İl Müdürü Gökhan Karaca Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK)Projesi kapsamında Varsak Ruhi Göksoy Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürümüz Gökhan Karaca, Müdür Yardımcıları Şube Müdürleri Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mühendisi Su Ürünleri Mühendislerinden oluşan uzman personelimiz öğrencilerimize Tarım ve Orman Bakanlığımızın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Gıdaların sofralarımıza gelme serüvenlerini, hayvan hastalıkları ile mücadele yöntemlerini, organik tarımı, sebze ve meyvelerin üretim aşamalarını, biyolojik mücadele konularında bilgi vererek tarımın ve çiftçilik mesleğinin ne kadar kutsal olduğu anlattılar.

İl Müdürü Gökhan Karaca ve kurum müdürlerimiz program sonunda öğrencilerimize portakal ve süt ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.