Antalyalı Gençlerden Örnek Davranış

17.05.2022 - 19:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2593+ kez okundu.
 

Antalyalı Gençlerden Örnek Davranış

Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri dünyamızın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya dikkat çekmek için e-twinnig projesi kapsamında “İklimi Değil Kendini Değiştir” başlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Küresel ısınmaya dikkat çekmek için “İklimi Değil Kendini Değiştir” dediler Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri dünyamızın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya dikkat çekmek için e-twinnig projesi kapsamında “İklimi Değil Kendini Değiştir”  başlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Dinçer'in başkanlığında yürütülen projeye Türkiye’den 10 Azerbaycan’dan 2 okul katıldı. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmak amacını taşıyan Avrupa Birliği projesi e-twinnig kapsamında Türkiye’nin farklı şehirlerinde 10, Azerbaycan’dan da 2 okulun öğrencileri küresel ısınma tehdidine karşı bir araya geldi. 12 okuldan 77 öğrenciyle gerçekleştirilen çalışmaya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Tülay Dinçer başkanlık etti. BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI Küresel ısınmaya dikkat çekmek için öğrenciler, “İklimi değil kendini değiştir” sloganıyla yola çıktı. Proje kapsamında çeşitli etkinliklerle bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yapan öğrenciler ağaç dikimi, bisiklet turu etkinliği, geri dönüşüm çalışması, atık pil toplama etkinliği ve Konyaaltı sahilinde kıyı temizliği düzenledi. “İklim değişikliğine hep birlikte dur diyelim” diyen öğrenciler küresel ısınma ilgili afiş çalışması, Dünya Su Günü afiş çalışması ile de farkındalık yaratmaya çalıştı.
Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri dünyamızın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya dikkat çekmek için e-twinnig projesi kapsamında “İklimi Değil Kendini Değiştir” başlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Küresel ısınmaya dikkat çekmek için “İklimi Değil Kendini Değiştir” dediler

Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri dünyamızın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya dikkat çekmek için e-twinnig projesi kapsamında “İklimi Değil Kendini Değiştir”  başlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Dinçer'in başkanlığında yürütülen projeye Türkiye’den 10 Azerbaycan’dan 2 okul katıldı.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmak amacını taşıyan Avrupa Birliği projesi e-twinnig kapsamında Türkiye’nin farklı şehirlerinde 10, Azerbaycan’dan da 2 okulun öğrencileri küresel ısınma tehdidine karşı bir araya geldi. 12 okuldan 77 öğrenciyle gerçekleştirilen çalışmaya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Tülay Dinçer başkanlık etti.

BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Küresel ısınmaya dikkat çekmek için öğrenciler, “İklimi değil kendini değiştir” sloganıyla yola çıktı. Proje kapsamında çeşitli etkinliklerle bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yapan öğrenciler ağaç dikimi, bisiklet turu etkinliği, geri dönüşüm çalışması, atık pil toplama etkinliği ve Konyaaltı sahilinde kıyı temizliği düzenledi. “İklim değişikliğine hep birlikte dur diyelim” diyen öğrenciler küresel ısınma ilgili afiş çalışması, Dünya Su Günü afiş çalışması ile de farkındalık yaratmaya çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.