ANTGİAD 4. Ödüllü Bilgi Yarışmasını Manavgat’da Gerçekleşti.

Asayiş 04.05.2019 - 20:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2052+ kez okundu.
 

ANTGİAD 4. Ödüllü Bilgi Yarışmasını Manavgat’da Gerçekleşti.

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD); Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu, Belenobası Ortaokulu ve Değirmenli Ortaokulu arasında ödüllü bilgi yarışması düzenledi.
Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu, Belenobası Ortaokulu, Değirmenli Ortaokulu'nun yarıştığı bilgi yarışmasını Kaymakam Mustafa Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, Manavgat Sanayici ve İşinsanları Derneği (MASİAD) Başkanı Mücahit Tatar ile davetliler ve öğrenciler izledi. Program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yarışmadan önce konuşma yapan ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, Manavgat'ta 4'üncüsünü düzenledikleri yarışmayı daha önce Kepez, Döşemealtı ve Muratpaşa'da yaptıklarını hatırlattı. ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dijitalleşen dünyada gelecek için tahmin yürütemezsiniz aksine tasarlar ve yaşarsınız. Geleceğin tasarımı elbette siz gençlerin elindedir. Bu gayeyle ileri medeniyetler seviyesine ulaşmamızı sağlayacak tek unsur sizlerin yetkin bireyler olarak yetişmesidir. Bu yetkinliğin en mühim öğesi ise eğitimdir. Okul yöneticilerimize ve idarecilerimize verdikleri emekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Etkinliğin hazırlanmasında görev alan ANTGİAD Yönetim Kurulu üyelerim başta olmak üzere, maddi katkılarını bizlerden ve sizlerden esirgemeyip bu güzel organizasyonun vücut bulmasını sağlayan tüm ANTGİAD üyelerine de canı gönülden şükranlarımı sunuyor, yarışmacı öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. Son derece çekişmeli geçen yarışma sonunda Antgiad Ödüllü Bilgi Yarışmasının 1. si Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu öğrencilerine laptop, 2. si Belenobası Ortaokulu öğrencilerine tablet ve 3. sü Değirmenli Ortaokulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.
Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD); Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu, Belenobası Ortaokulu ve Değirmenli Ortaokulu arasında ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu, Belenobası Ortaokulu, Değirmenli Ortaokulu'nun yarıştığı bilgi yarışmasını Kaymakam Mustafa Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, Manavgat Sanayici ve İşinsanları Derneği (MASİAD) Başkanı Mücahit Tatar ile davetliler ve öğrenciler izledi. Program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yarışmadan önce konuşma yapan ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, Manavgat'ta 4'üncüsünü düzenledikleri yarışmayı daha önce Kepez, Döşemealtı ve Muratpaşa'da yaptıklarını hatırlattı. ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dijitalleşen dünyada gelecek için tahmin yürütemezsiniz aksine tasarlar ve yaşarsınız. Geleceğin tasarımı elbette siz gençlerin elindedir. Bu gayeyle ileri medeniyetler seviyesine ulaşmamızı sağlayacak tek unsur sizlerin yetkin bireyler olarak yetişmesidir. Bu yetkinliğin en mühim öğesi ise eğitimdir. Okul yöneticilerimize ve idarecilerimize verdikleri emekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Etkinliğin hazırlanmasında görev alan ANTGİAD Yönetim Kurulu üyelerim başta olmak üzere, maddi katkılarını bizlerden ve sizlerden esirgemeyip bu güzel organizasyonun vücut bulmasını sağlayan tüm ANTGİAD üyelerine de canı gönülden şükranlarımı sunuyor, yarışmacı öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Son derece çekişmeli geçen yarışma sonunda Antgiad Ödüllü Bilgi Yarışmasının 1. si Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu öğrencilerine laptop, 2. si Belenobası Ortaokulu öğrencilerine tablet ve 3. sü Değirmenli Ortaokulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.