Atay Uslu, Finike Ve Kumluca Kaymakamlarını Ziyaret Etti

Politika 14.08.2020 - 16:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1935+ kez okundu.
 

Atay Uslu, Finike Ve Kumluca Kaymakamlarını Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike ve Kumluca kaymakamlarını ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike ve Kumluca kaymakamlarını ziyaret etti. Milletvekili Atay Uslu, geçtiğimiz ay yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Finike’ye atanan kaymakam Zafer Sağ ve Kumluca’ya atanan kaymakam Uğur Kolsuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. FİNİKE VE KUMLUCA’YA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK Milletvekili Atay Uslu ziyaretlere ilişkin şunları söyledi: “Kaymakamlarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kaymakamlarımızla aynı zamanda ilçelerimizde devam eden projeleri, planlanan yatırımları konuştuk. Merkezi idare açısından neler yapılabileceğini değerlendirdik. Kaymakamlarımızla birlikte çalışarak Finikemize ve Kumlucamıza hizmetlerimiz devam edecektir. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike Kaymakamı ile Lmyra antik kentinde ve Kafi Baba Türbesinde de incelemelerde bulundu. Heyet Kafi Baba türbesi ve çevre düzenlemesi konusunda Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışma üzerine değerlendirmelerde bulundular. Antalya Milletvekili Atay Uslu’ ya ziyaretleri sırasında Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Madenci, Finike Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ve Kumluca Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal eşlik etti.
AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike ve Kumluca kaymakamlarını ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike ve Kumluca kaymakamlarını ziyaret etti.

Milletvekili Atay Uslu, geçtiğimiz ay yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Finike’ye atanan kaymakam Zafer Sağ ve Kumluca’ya atanan kaymakam Uğur Kolsuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

FİNİKE VE KUMLUCA’YA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Milletvekili Atay Uslu ziyaretlere ilişkin şunları söyledi:

“Kaymakamlarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kaymakamlarımızla aynı zamanda ilçelerimizde devam eden projeleri, planlanan yatırımları konuştuk. Merkezi idare açısından neler yapılabileceğini değerlendirdik.

Kaymakamlarımızla birlikte çalışarak Finikemize ve Kumlucamıza hizmetlerimiz devam edecektir. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike Kaymakamı ile Lmyra antik kentinde ve Kafi Baba Türbesinde de incelemelerde bulundu. Heyet Kafi Baba türbesi ve çevre düzenlemesi konusunda Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışma üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ ya ziyaretleri sırasında Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Madenci, Finike Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ve Kumluca Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.